„La 16 ani cumva am înțeles că cel care câștigă bani are și autoritate! Mi-am dorit foarte mult putere de decizie.” Care a fost primul job al Monicăi Bîrlădeanu?

„La 16 ani cumva am înțeles că cel care câștigă bani are și autoritate! Mi-am dorit foarte mult putere de decizie.” Care a fost primul job al Monicăi Bîrlădeanu?
„La 16 ani cumva am înțeles că cel care câștigă bani are și autoritate! Mi-am dorit foarte mult putere de decizie.” Care a fost primul job al Monicăi Bîrlădeanu?

Monica Bîrlădeanu a vorbit despre momentul în care s-a angajat pentru prima dată.

Monica Bîrlădeanu, în vârstă de 45 de ani, este considerată una dintre cele mai frumoase vedete de la noi din țară. Actrița a excelat de-a lungul carierei sale, atât la noi în țară, cât și în străinătate, prezentând mai multe show-uri TV. De-a lungul carierei sale, Monica Bîrlădeanu a reușit să câștige simpatia și admirația publicului atât prin felul său de a fi, a aspectului fizic, cât și al talentului și determinării sale.

Invitată în cadrul podcastului „Fain și Simplu”, îndrăgita actriță a vorbit despre parcursul său profesional, mărturisind care a fost primul său loc de muncă.

Monica Bîrlădeanu, despre momentul în care și-a dorit să aibă autoritate financiară

Citește și: „Să-i cumpere mașină, garderoba, să o ducă în vacanță. Eu nu am nevoie de nimic din toate lucrurile astea. Muncesc pentru ele.” Monica Bîrlădeanu, despre tiparul de femeie din societatea noastră

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 Care a fost primul job al Monicăi Bîrlădeanu?
Monica Bîrlădeanu [Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Recomand acest pas tuturor celor care nu reuşesc să ajungă la forma fizică pe care şi-o doresc!” Monica Bîrlădeanu și-a dezvăluit secretele de frumusețe! Cum se menține în formă, la 44 de ani

Frumoasa actriță a povestit despre momentul în care a înțeles că banii îi oferă autoritate și putere de decizie, dorindu-și la rândul său să le obțină.

De aceea, Monica Bîrlădeanu s-a angajat la vârsta de doar 16 ani ca ospătăriță, acesta fiind primul său loc de muncă.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Îmi amintesc foarte limpede că la 16 ani cumva am înțeles, am tras concluzia asta, că cel care câștigă bani are și autoritate. Asta era concluzia mea de atunci. Mi-am dorit foarte mult, nu neapărat autoritate, cât putere de decizie. De fapt, asta e sinonimă cu autoritatea. Putere de decizie în casă. Atunci m-am angajat. În vacanța de vară, la 16 ani, ospătăreală, după aceea la o terasă.

Am mințit că am 18 ani, până mi-au cerut ăia buletinul la sfârșitul lunii să mă plătească și au aflat și ei cu ocazia asta. Cert este faptul că, primii bani câștigați mi-au dat o valoare ca om. Atât înțelegeam eu pe lumea asta, cât câștigi, în funcție de cât câștigi, asta e valoarea ta. Asta pentru că existau și multe alte carențe. Nu mă simțeam valorizată ca om în punctul ăla al vieții mele.
Îmi dau seama că m-am orientat să aflu care este valoarea, care sunt valorile mediului în care eu mă învârt la momentul respectiv.”,
a povestit Monica Bîrlădeanu.  

 Care a fost primul job al Monicăi Bîrlădeanu?
Monica Bîrlădeanu [Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Mă trezeam cu el când îmi era lumea mai dragă. Mă urmărea. Inclusiv la locul de muncă se întâmplau violențe.” Adriana Bahmuțeanu, declarații cutremurătoare despre mariajul cu primul soț

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies