„La 22 de ani lupta pe front, în Al Doilea Război Mondial.” Carmen Harra a oferit detalii neștiute despre viața ei. Cine a fost tatăl vedetei

„La 22 de ani lupta pe front, în Al Doilea Război Mondial.” Carmen Harra a oferit detalii neștiute despre viața ei. Cine a fost tatăl vedetei
„La 22 de ani lupta pe front, în Al Doilea Război Mondial.” Carmen Harra a oferit detalii neștiute despre viața ei. Cine a fost tatăl vedetei

Carmen Harra este o personalitate cunoscută în întreaga țară, iar reputația sa ca clarvăzătoare strălucește nu numai în țară, ci și peste Ocean, unde și-a stabilit un renume solid de-a lungul anilor.

Totuși, mai puțini sunt cei care au avut privilegiul de a cunoaște povestea sa de viață și cei care pot să identifice cine au fost părinții acesteia.

Citește și: „Am fost anunţaţi de nişte turişti că o persoană este la firul apei. Că este înecată.” Cine a fost DJ Lalla, tânăra găsită pe plajă fără suflare

Carmen Harra a oferit detalii neștiute despre viața ei

Într-o apariție remarcabilă la emisiunea „Online story by Cornelia Ionescu", Carmen Harra a dezvăluit o parte emoționantă a poveștii sale personale, mărturisind detalii care au stârnit admirația și simpatia publicului.

Vedeta păstrează cu grijă în biblioteca sa din confortabila sa locuință din Statele Unite ale Americii câteva fotografii de suflet, iar într-una dintre ele poate fi observat chiar tatăl său.

Cu toate că a plecat dintre noi, părintele celebrei Carmen Harra a lăsat în urma sa o poveste de viață cu adevărat impresionantă, fiind un veteran de război care și-a adus contribuția

în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Când vine vorba de tatăl său, Carmen Harra are doar cuvinte de laudă și recunoaștere profundă. Ea a declarat că tatăl ei a reprezentat o adevărată sursă de inspirație în viața sa. Prin dedicarea sa în război și prin curajul său de a face față dificultăților acelei perioade tulburi, tatăl său a rămas un exemplu viu de putere și determinare în inima celebrei clarvăzătoare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

În 1983, celebrul parapsiholog a decis să se mute în Statele Unite ale Americii și să-și continue cariera.

 

Carmen Harra a oferit detalii neștiute despre viața ei
Carmen Harra a oferit detalii neștiute despre viața ei[Sursa foto: Captură YouTube]

Cine a fost tatăl lui Carmen Harra

Carmen Harra și-a câștigat notorietatea atât în industria muzicală, ca o talentată cântăreață, cât și în domeniul parapsihologiei, într-o carieră plină de realizări și descoperiri fascinante.

Previziunile sale, fie că sunt legate de destinul României, de evenimentele majore la nivel global sau de viitorul unor celebrități autohtone, sunt ascultate cu atenție și urmărite cu interes de o mare audiență.

Cu toate acestea, puțini sunt aceia care au avut ocazia de a pătrunde în intimitatea familiei celebrei vedete, iar recent, Carmen Harra a ales să dezvăluie detalii surprinzătoare despre părinții săi. Este demn de menționat că tatăl acestei artiste a fost un veteran de război, având o contribuție semnificativă în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.

Destinul său s-a intersectat cu evenimentele istorice ale vremii, și a fost chiar rănit, fiind împușcat în picior în timpul acestui conflict mondial.

„Este tatăl meu. La 22 de ani lupta pe front, în Al Doilea Război Mondial și a fost împușcat săracul în picior. El a venit din Rusia, până la țară lângă Cluj, la Gherla, cu calul. Stătea într-o mică clădire și a căzut o bombă, iar în partea unde a căzut bomba, era ordonanța cu restul ofițerilor, cine era pe război.

Restul au murit, au scăpat doar el cu calul. Ne povestea cum a rămas surd de o ureche și când mama se certa cu el, se întorcea cu acea ureche spre ea ca să nu o mai audă. Calul lui se chema Doina și când eu m-am năsut, s-a gândit să-mi dea mie numele Doina, după calul lui. Spunea că acel cal i-a salvat viața", a povestit Carmen Harra, pentru WOWnews.

Carmen Harra a dezvăluit cu o profundă emoție că simte un respect imens față de tatăl ei, iar legătura dintre ea și acest om, care i-a dat viață, este una de neprețuit.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ea nu doar că îl prețuiește, ci îl consideră și un mentor, un ghid în ceea ce privește învățămintele și valorile de viață esențiale.

„Am o mare iubire și prețuire pentru el, pentru caracterul lui. Îl chema Victor și a fost un om absolut excepțional, m-a învățat să stau drept în fața vieții și să nu mă plâng. Îmi spunea mereu că tăcerea este de aur. A fost o generație extraordinară, parcă nu se mai naște așa ceva. Au fost oameni care au stat demni în fața vieții. Ai deschis o cutie a vieții mele, unde m-ai atins la o coardă sensibilă, dar mi-a făcut mare plăcere să-l menționez pe tatăl meu de la care zic eu că am învățat foarte multă înțelepciune", a mai explicat ea, în emisiunea Corneliei Ionescu.

Carmen Harra a oferit detalii neștiute despre viața ei
Carmen Harra a oferit detalii neștiute despre viața ei[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce a făcut Gina Pistol chiar în fața altarului. Smiley a rămas uimit, iar invitații nu și-au dat seama ce se întâmplă de fapt



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Vi se pare că eu arăt de vârsta mea? Eu arăt cu cel puțin 10 ani mai tânără!” Ce a declarat Andreea Bălan despre diferența de vârstă dintre ea și actualul său partener

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies