La 80 ani, Iris s-a îndrăgostit de un bărbat de 35 de ani! „Mă simt ca și cum aș fi virgină din nou”

La 80 ani, Iris s-a îndrăgostit de un bărbat de 35 de ani! „Mă simt ca și cum aș fi virgină din nou”
La 80 ani, Iris s-a îndrăgostit de un bărbat de 35 de ani! „Mă simt ca și cum aș fi virgină din nou”

O femeie de 80 de ani din Marea Britanie s-a căsătorit cu un bărbat de 35 de ani.

Iris Jones are 80 de ani și abia la vârsta asta a reușit să-și găsească mare iubire. Este vorba despre un bărbat de doar 35 de ani din Egipt, de care pensionara este îndrăgostită până peste cap.

Englezoaica l-a cunoscut pe Mohamed Ahmed Irbriham pe Facebook și a călătorit până în Cairo pentru a-l cunoaște față în față. Au întreținut relații intime la doar câteva ore după ce s-au văzut și, patru zile mai târziu, s-au căsătorit.

Nu aveau toate actele în regulă, iar acum pensionara se pegătește să călătorească din nou peste hotare pentru a se căsători cu alesul inimii ei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„A fost incredibil. Mă simt ca și cum aș fi virgină din nou. Nu a fost ușor, da el a fost foarte iubitor și romantic.

Fostul meu soț spunea că sunt frigidă și am divorțat în urmă cu 40 de ani, dar eu știu că nu sunt frigidă”, a spus Iris Jones pentru Sunday People.

Citeste si: Adevărul despre moartea lui Kobe Bryant și a fiicei lui de 13 ani, Gianna- Reacția vedetelor după vestea tragică

Iris are încredere deplină în soțul de 35 de ani

Darren, fiul de 53 de ani al lui Iris, i-a spus mamei lui că este posibil ca noul ei soț să îi vâneze averea. Femeia este însă sigură că sentimentele lui Mohamed Ahmed Irbriham sunt cât se poate de sincere.

„Dacă se căsătorește cu mine doar pentru bani, va fi dezamăgit să afle că trăiesc doar din pensie. A spus chiar că va semna un contract prenupțial pentru că mă vrea pe mine, nu casa mea.

Am trăit zeci de ani făcându-i pe cei din jurul meu fericiți și acum vreau doar să mă căsătoresc cu bărbatul pe care îl iubesc, înainte să mor”, a mai spus Iris Jones.

Iris Jones locuiește într-o casă care valorează aproximativ 250.000 de euro și primește o pensie de 240 de euro pe săpătmână.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies