La 92 de ani, Regina a postat pentru prima oară pe Instagram! Ce poză a publicat

La 92 de ani, Regina a postat pentru prima oară pe Instagram! Ce poză a publicat
La 92 de ani, Regina a postat pentru prima oară pe Instagram! Ce poză a publicat

Joi, Regina a demonstrat că, la 92 de ani, ține pasul cu vremurile, postând pentru prima oară pe contul oficial de Instagram al familiei regale.

Încărcând, în timp real, o fotografie din timpul vizitei sale la Science Museum, Maiestatea Sa a postat o scrisoare semnată de stră-stră-bunicul ei, Prințul Albert, în 1843. Mai mult, Regina a semnat postarea Elizabeth R!

Citeste si: Dieta Reginei Elisabeta a II-a. Sfaturi prețioase de la nutriționistul familiei regale

În comentariu, Regina a scris: ”Astăzi, am vizitat Science Museum și a fost interesant să descopăr o scrisoare din arhivele regale, scrisă în 1843 de stră-stră-bunicul Prințul Albert.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Testamentul necunoscut al Reginei Maria. Cui a lăsat tot cu adevărat

Charles Babbage, considerat drept primul pioner în domeniul computerelor, a creat 'Difference Engine', al cărui prototip Prințul Albert a avut ocazia să-l vadă în iulie 1843.

În scrisoare, Babbage le-a povestit Reginei Victoria și Prințului Albert despre invenția sa, pe baza căreia primul program de computer a fost creat de Ada Lovelace, fiica lordului Byron”.

Citeste si: Povestea incredibila de iubire dintre Regele Mihai si Regina Ana- cea mai lunga poveste de dragoste pe care a avut-o Casa Regala a Romaniei

citeste continuarea pe perfecte.ro

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Era obeză, dar și-a dorit din tot sufletul să fie o mireasă de invidiat! A reușit să slăbească 30 de kilograme făcând ceva foarte simplu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies