La ce asortăm brățările din argint. 3 sfaturi utile

La ce asortăm brățările din argint. 3 sfaturi utile
La ce asortăm brățările din argint. 3 sfaturi utile

Brățările din argint sunt accesorii foarte la modă, potrivite pentru orice ocazie.

că are o nuanță neutră, argintul se potrivește cu orice ținută, indiferent de paleta cromatică. Însă, pentru un aspect cât mai stilat și mai îngrijit, este totuși necesar să îți asortezi corespunzător brățara sau brățările, în funcție de modelul lor, la outfitul ales pentru o zi anume.

 

Iată sfaturile noastre:

 

Când porți brățări cu pietre semiprețioase

 

Într-adevăr, argintul este mai puțin prețios și pretențios decât aurul sau platina, însă, în funcție de modelul pe care îl are, o brățară poate fi senzațională sau, dimpotrivă, total nepotrivită pentru o ținută. Spre exemplu, un astfel de accesoriu care are și pietre semiprețioase se va potrivi cu outfituri mai elegante sau cel mult office, cu condiția ca pietrele să fie de dimensiuni mai mici. Există, într-adevăr, și brățări hippie, cu pietre uriașe, care merg la o ținută foarte modernă, cu elemente supradimensionate. În general, brățările din argint accentuează stilul și ele trebuie alese în funcție de cel adaptat de tine. Sugestiile de aici îți vor fi extrem de utile.

 

La ce mână porți brățara?

 

Este o întrebare pe care ne-o punem mereu... În trecut, brățara era purtată pe mâna dreaptă, pentru că așa era moda. Lucrurile s-au schimbat între timp. Însă, pentru un aspect cât mai cool, este necesar, totuși, să ai în vedere câteva aspecte, descrise în amănunt pe Style Cheer, dar pe care ți le vom sintetiza noi. Dacă îți place să porți mai multe brățări pe o mână, atunci pune-le pe mâna stângă dintr-un motiv cât se poate de simplu: dacă sunt pe mâna dreaptă, pe care o folosești mai des pentru diverse activități, s-ar putea să te încurce. În cazul în care porți o singură brățară, ar fi de preferat să o pui pe mâna dreaptă, pentru că acolo va fi mai vizibilă și până la urmă tu o porți tocmai pentru a-ți completa look-ul. Sunt însă și multe persoane care sunt incomodate de bijuteriile de la mâna dreaptă și atunci le folosesc pentru stânga. Dar dacă pui brățara pe mâna stângă și porți și ceas, atunci este absolut necesar ca ele să se potrivească.

 

Brățările de picior

 

Sunt foarte la modă, dar vin cu mai multe reguli la purtare. În primul rând, outfitul adoptat trebuie să fie unul lejer și modern. Brățările de picior trebuie evitate cu orice preț dacă porți o rochie elegantă. De asemenea, las-o acasă atunci când mergi la birou. O brățară de picior ar putea să-ți dea un aer prea relaxat și să lași o impresie greșită, pe lângă faptul că sunt nepotrivite cu ținutele office. Dacă îmbraci pantaloni, aceștia trebuie să fie mai scurți, deasupra gleznei.

 

Foto: Pexels



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Gabriela Cristea, despre situațiile din trafic. Ce a pățit prezentatoarea TV în timp ce își ducea fetele la școală. “Copiii sunt cei care trebuie să plătească”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Sfatul zilei din 22 septembrie 2024. O zodie se ocupă de o planificare atentă a resurselor

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies