La ce greutate a ajuns Oana Roman, după ce a început dieta

La ce greutate a ajuns Oana Roman, după ce a început dieta
La ce greutate a ajuns Oana Roman, după ce a început dieta

Câte kilograme are, de fapt, Oana Roman. Vedeta și-a deschis sufletul.

Oana Roman este hotărâtă să își schimbe complet stilul de viață, așa că a început să se ocupe și mai mult de propria persoană.

Vedeta a reușit să alăbească multe kilograme în ultima perioadă, iar acest lucru se vede cu ochiul liber.

La un moment dat, Oana avea 80 de kilograme, conform propriei declarații, iar complicațiile după operația de cezariană au împiedicat-o o bună perioadă de timp să revină la greutatea dorită.

„Habar nu am câte kilograme am în acest moment, dar cred că am în jur de 80, cu vreo 10 în plus faţă de greutatea normală. Am nişte cicatrici absolut îngrozitoare, din cauza operaţiei de cezariană, de sus până în jos şi din stânga până în dreapta, două tăieturi foarte mari. ”, a declarat pentru viva.ro, Oana Roman.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Într-un interviu pentru click.ro, vedeta a mărturisit cum a reușit să pună pe fugă kilogramele în plus și ce sacrificii face pentru a ajunge la greutatea dorită.

„Am început să mănânc sănătos. E adevărat că nu-mi place să gătesc, dar am descoperit mâncarea sănătoasă, îmi aleg ce mănânc, încerc rețete bazate pe fructe și legume în principal. Sunt într-un proces de remodelare corporală. Am și slăbit, dar rezultatele se văd în centimetri, în talie.

Merg la astfel de proceduri săptămânal ”, a declarat Oana Roman.

 

Oana Roman, complexată ani de zile de greutatea ei

Oana Roman a suferit mult de-a lungul timpului din cauza comentariilor ofensatoare la adresa ei. Vedeta a scris pe pagina sa de socializare că nu i-a picat niciodată bine să se spună despre ea că are probleme cu greutatea şi că mănâncă prea mult.

Toată viața am luptat împotriva complexelor pe care altii încercau să le arunce asupra mea. De când ma știu am fost altfel și pentru că eram altfel m-am simțit profund marginalizată. Mi s-a spus ca nu sunt destul de bună, că sunt doar fata lui tata, că nu am niciun merit, că nu sunt frumoasă, ca sunt grasă și câte și mai câte!

Mulți ani am crezut, apoi am înțeles că de fapt ceilalți proiectau asupra mea propriile lor frustrări. Eu nu eram greșită. Ei erau și sunt greșiți. Mi-am văzut deci de drumul meu și am reusit. Am învățat să mă iubesc pe mine pentru ca alții să mă poată iubi”, scria Oana Roman pe Facebook.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

A slăbit 127 de kilograme în doar doi ani. Nu a luat pastile şi nu s-a operat, dar a făcut un lucru banal zilnic

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies