La ce teste te va supune pentru a se convinge că tu ești aleasa, în funcție de zodia lui

horoscop relații
Horoscop relații

Se zice că, bărbații sunt mai puțin afectuoși în comparație cu femeile. Uneori, bărbații simt nevoia să-și testeze femeile în multe feluri pentru a vedea dacă sunt compatibile cu ei.

Femeile nu ar trebui să simtă că e nevoie să fie testate. Iar dacă un bărbat vrea să-i testeze dragostea față de el, poate că ea nu este cea potrivită lângă care să-și petreacă viața.

La ce teste te va supune în funcție de zodia lui

Berbec

Pentru a vedea cât de loială le poți fi, berbecii te vor pune la încercare, testându-ți iubirea.

Sunt foarte atenți la planurile tale și la cât de mult timp petreci cu ei. Știu să se joace cu mintea ta, astfel încât să pară că nu faci destule pentru relația voastră.

horoscop relații
Horoscop relații[Sursa foto: PixaBay]

Taur

Deși, bărbatul taur îți oferă toată dragostea lui, acești nativi vor să-ți testeze slăbiciunile. Nu te lăsa păcălită de micile trucuri pe care încearcă să le facă.

Cu toate că, îți pune loialitatea la încercare, de fapt, el este acela căruia îi este frică să nu te rănească.

Gemeni

Gemenii nu sunt făcuți pentru rutină. Le place să fie sălbatici și spontani, ceea ce le îngreunează uneori întâlnirile și stabilitatea în dragoste. Bărbații zodiei Gemeni te vor testa, schimbând lucrurile în ultimul moment pentru a vedea dacă poți ține pasul cu spontaneitatea lor.

Rac

Racii sunt cele mai familiste zodii. Nu te mira dacă te va prezenta părinților mai repede decât credeai. Pentru acești nativi este un mod de a-ți testa dragostea și de a vedea cum te descurci. Iar dacă te iubește cu adevărat își va face planuri de viitor cu tine.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Leu

Bărbatul Leu vrea să vadă cum te adaptezi în marele său grup de prieteni. Și dacă vi se potrivesc personalitățile. Leii dau dovadă de foarte multă încredere și mai cu seamă sunt extrem de empatici. Vor dori să știe dacă poți să te menții în mulțime și dacă ții pasul cu stilul lor de viață ocupat. O relație cu acești nativi poate fi o provocare pentru tine.

Așa că, nu încerca să-i rănești.

Fecioară

Bărbații din zodia Fecioară tind să se axeze mult prea mult pe muncă. Iar atingerea obiectivelor propuse le ocupă forte mult timp. Așadar, nativii acestei zodii te vor testa, văzând dacă ești pregătită să te așezi la casa ta și să-ți construiești o viață cu ei. În loc să-ți trăiești viața la limită.

Balanță

Bărbații Balanță te vor testa din punct de vedere al empatiei. Vor să vadă cât de mult poți să faci față provocărilor. Sau cât timp vei rămâne supărată după o ceartă, știind că el este unul care ține ranchiună chiar și după ce a trecut o săptămână. Înainte de a se așeza la casa lui cu tine, vrea să știe dacă ești capabilă să renunți la frustrări.

Dacă într-adevăr ai sentimente pentru el, încearcă să-l accepți așa cum este. 

Scorpion

Bărbații Scorpion te vor testa încercând să demonstreze că te înșeli. Scorpionii sunt cunoscuți pentru că își doresc întotdeauna să aibă dreptate în orice situație. Pentru a vedea dacă poți recunoaște când te înșeli, nativii vor încerca să te facă să te încurci în propriile tale cuvinte și să spui ceva neadevărat.

Săgetător

Săgetătorul poate fi puțin nerăbdător. Bărbații din această zodie îți vor testa răbdarea încercând să te enerveze ori de câte ori se ivește ocazia. Nu-i lăsa să obțină acest lucru, dar încearcă să ai răbdare în situațiile mai tensionate. Chiar dacă simți uneori că nu poți controla situația.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Capricorn

Bărbații Capricorn te vor testa cu pesimismul lor. Au tendința să se aștepte la ce este mai rău și să vadă partea goală a paharului. Bărbații capricorn vor dori să vadă dacă ești capabilă să vezi aspectele pozitive din viață pentru a-și echilibra pesimismul, însă fără a fi prea optimistă. Cea mai bună pereche pentru un capricorn este o femeie realistă.

Vărsător

Bărbații Vărsător vor să te cunoască mai bine. Și vor să te facă să te confrunți cu sentimentele în loc să te ascunzi de expresiile tale emoționale. Le place să te asculte vorbind și vor să afle chiar și cele mai mici secrete ale tale.

Pești

Peștii sunt suflete amabile, care nu vor să supere pe nimeni. Bărbații din această zodie te vor testa văzând dacă poți păstra pacea. Este posibil să te pună într-o situație în care te simți inconfortabilă. Oricum, vor să știe dacă ai empatie și grație atunci când vine vorba de a face față situațiilor dificile.

horoscop relații
Horoscop relații[Sursa foto: PixaBay]

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Horoscop 10 august 2022. Nativii Berbec simt nevoia să se retragă din orice situație pe care nu o pot controla

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies