La ce vârstă a aflat fiica lui Teo că este adoptată? Cum a reacţionat micuţa

La ce vârstă a aflat fiica lui Teo că este adoptată? Cum a reacţionat micuţa
La ce vârstă a aflat fiica lui Teo că este adoptată? Cum a reacţionat micuţa

Teo Trandafir a mărturisit când i-a spus Mayei că este adoptată şi cum a reacţionat micuţa.

"I-am spus undeva la 2 ani şi jumătate. Mi-am dat seama că e momentul pur şi simplu, m-a străfulgerat. Ne jucam cu plastilină. Făceam pizza şi mi-a rămas momentul întipărit în minte.

Am întrebat-o: <Auzi, tu vezi perdelele astea colorate? Înainte erau negre, înainte de a veni tu. Florile astea le vezi? Înainte de a veni tu, nu erau>.

Şi a început să mă întrebe: <Dar, înainte de a veni eu, păsările astea erau?- Nu. -Şi tu ce făceai?- Eu plângeam- De ce?- Pentru că îl rugam pe Dumnezeu să îmi trimită un înger, şi atunci ai venit tu purtată de patru îngeri într-un cearşaf.- Şi unde m-au pus?>.

M-am dus în curte şi i-am arătat exact locul unde au pus-o îngerii şi, din momentul ăla, totul a început să se coloreze.

Ea cu mintea ei de până în 3 ani putea să îşi imagineze o lume alb-negru devenind color. În felul ăsta am încercat să îi explic câtă bucurie, câtă fascinaţie, câtă esenţă a adus în viaţa mea", a mărturisit vedeta pentru Viva!.

Chestionată dacă Maya a întrebat vreodată despre mama ei naturală, Teo a răspuns: "Nu, nu a interesat-o niciodată aspectul ăsta. Am încercat să îi transmit faptul că am avut noroc că mama ei naturală a hotărât să nu îi facă rău şi asta a fost tot.

Nu cred că doamna respectivă şi-ar dori, nu cred că eu mi-aş dori, nu cred că Maya şi-ar dori, şi atunci nu am atins un subiect căruia nu i-am înţeles sensul".

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce iubeşti şi ce urăşti la Sărbătorile de iarnă, în funcţie de ZODIE

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies