La cine vor rămâne fiicele Alinei Sorescu! Instanța a decis: „În cea mai sensibilă perioadă din viața mea”

Alina Sorescu
Alina Sorescu divorteaza

Ce spune Alina Sorescu despre ultimele hotărâri ale instanței, în procesul de divorț cu Alexandru Ciucu.

Vești uriașe pentru Alina Sorescu! La mai bine de o lună după ce a anunțat divorțul de soțul său, Alexandru Ciucu, frumoasa artistă mai bifează o victorie.

Încă de la momentul în care a recunoscut că lucrurile s-au încheiat între ea și soțul său, https://ro.wikipedia.org/wiki/Alina_Sorescu a amintit faptul că tatăl fetițelor sale își dorește ca acestea să locuiască la el. În acest sens, cunoscutul designer a intentat o ordonanță președințială pentru stabilirea domiciliului fetițelor la el.

Prima hotărâre a instanței i-a fost favorabilă Alinei Sorescu, însă Alexandru Ciucu a decis să introducă o cale de atac.

Citeste si: Instanța a decis! La cine vor rămâne fiicele Alinei Sorescu și ale lui Alexandru Ciucu: „Cea mai sensibilă perioadă din viața mea”

Alina Sorescu a primit vestea că și apelul i-a fost respins creatorului de modă, iar artista a făcut anunțul pe contul său de socializare:

„Dragii mei, in ultimele saptamani am primit zeci de mii de mesaje de incurajare din partea voastra.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Va multumesc pentru sprijinul pe care mi-l acordati in cea mai sensibila perioada din viata mea.

Citeste si: VIDEO| Alina Sorescu a fost jefuită! Ce i-a dispărut din casă

Desi eu am introdus cererea de divort la inceputul anului, separat tatal a intentat o ordonanta presedintiala pentru stabilirea domiciliului fetitelor la el. Prima hotarare a instantei mi-a fost favorabila, dar el a introdus cale de atac.

Instanta a respins si apelul pe care el l-a formulat si a decis pentru a doua oara ca fetitele sa aiba domiciliul la mine in timpul procesului, care va incepe spre sfarsitul anului.

Sunt increzatoare ca totul va fi bine”, a scris Alina Sorescu pe contul său de socializare.

Alina Sorescu
Alina Sorescu ramane cu fetitele[Sursa foto: Instagram]

Alina Sorescu și fetițele s-au mutat într-un apartament spațios

Potrivit acesteia, mai are mult de așteptat până când va fi liberă și în acte, căci abia spre sfârșitul anului va începe procesul propriu-zis. Alina Sorescu s-a mutat din casa pe care o împărțea cu Alexandru Ciucu și s-a mutat într-un apartament spațios din zona de nord a Capitalei, alături de fetițele sale.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Alina Sorescu, prima reacție după ce Alexandru Ciucu și-a refăcut viața: „Nu sunt încă liniștită”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies