“La cununie am avut surprize neplăcute cu invitații.” Mona Stoian și Cristian Jitaru au hotărât data petrecerii de nuntă

“La cununie am avut surprize neplăcute cu invitații.” Mona Stoian și Cristian Jitaru au hotărât data petrecerii de nuntă
Mona Stoian și Cristian Jitaru au hotărât data petrecerii de nuntă

Mona Stoian și Cristian Jitaru s-au căsătorit acum două luni, iar cei doi au hotărât deja și când va avea loc petrecerea de nuntă, dar și cununia religioasă. Tânărul a mărturisit în exclusivitate când au stabilit să ajungă în fața altarului, oferind și diverse detalii despre cum se vor întâmpla lucrurile.

Mona Stoian și Cristian Jitaru au decis să se căsătorească civil în această toamnă, și în sfârșit să devină soț și soție. Cuplul a pășit în fața ofițerului de Stare Civilă, după care a urmat o mică petrecere, însă acum va avea loc și evenimentul mare, atunci când cuplul va ajunge și la altar, unde își vor jura iubire veșnică în fața lui Dumnezeu.

Citește și: “Nimeni nu a fost de acord cu Mona din toți ai mei!”. Ce a declarat Jitaru despre relația dintre Mona și familia sa

Mona Stoian și Cristian Jitaru au hotărât data petrecerii de nuntă

Citește și: ,,Când te aștepți mai puțin, se întâmplă”. Ce au pățit Mona și lui Jitaru la propria nuntă

Când au stabilit Mona Stoian și Cristian Jitaru data petrecerii de nuntă

Cristian Jitaru a oferit câteva declarații despre cununia religioasă, care este planificată pentru luna septembrie a anului 2023.

”Da, am făcut cununia civilă, cununia religioasa va avea loc în luna septembrie, nu vrem sa dam prea multe detalii acum.

Sigur că avem emoții, va fi una dintre cele mai emoționante zile din viața mea, clar a Monei va fi cea mai emoționantă zi!”, a mărturisit Cristian Jitaru în cadrul unui interviu.

Citește și: „Facem urmatorul pas” Cristian Jitaru și Mona Stoian se pregătesc de cununia civilă

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Mona Stoian și Cristian Jitaru au hotărât data petrecerii de nuntă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Mona Stoian, din nou la Istanbul! Tânăra revine în casa emisiunii Puterea Dragostei?

Recent, cuplul a ajuns și la târgul de nunți, acolo unde Mona a putut proba câteva rochii de mireasă, și unde cei doi tineri au trăit clipe extrem de emoționante, mai ales că niciunul dintre ei nu a mai mers la un astfel de târg până în prezent.

“Era și cazul să ajungem la târgul de nunți, am ajuns amândoi pentru prima oară, o experienta drăguță, emoționant așa.. Ea a probat câteva rochii (îi vedeam bucuria pe chip și emoțiile), iar eu o priveam ca pe o prințesa. Nu vreau să mă gândesc cum va fi ziua cea mare, ma refer la emoții aici. La costume nu m-am uitat pentru ca am vorbit deja cu nașul meu de unde să-l achiziționez”,

a mai mărturisit el.

Petrecerea de nuntă va fi una destul de mare, căci amândoi au hotărât să aibă aproape 250 de invitați. Până în prezent, cei doi deja au plătit avansul pentru restaurantul din București unde va avea loc marele eveniment special, dar au plătit și avansul pentru fotograf. Astfel, a mai rămas doar să caute cântăreții.

”Petrecere va fii destul de mare zic eu, cred ca în jur de 200-250 de persoane plus-minus..acum

să vedem, dacă la cununie am avut surprize neplăcute cu invitații..nu vreau să-mi imaginez la nuntă. Am dat avansul pentru restaurant, fotograf, mai avem să ne hotărâm in privința lăutarilor și cam atât”, a mai zis el.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Berna de la Puterea dragostei, furioasă din cauza lui Cristian Jitaru: „Băiatul acela minte foarte mult”

Mona Stoian și Cristian Jitaru au hotărât data petrecerii de nuntă

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican, nuntă de lux în Turcia! Cât au costat ținutele mirilor

Invitații nu s-au prezentat la cununia civilă

La cununia civilă, câțiva invitați ai mirilor care au spus că își vor face apariția la nunta lor le-ar fi dat țeapă celor doi, astfel că Mona și Cristian Jitaru chiar au fost mâhniți de atitudinea pe care aceștia au avut-o, după cum a povestit și Cristian, în cadrul aceluiași interviu. Dacă până acum îi considerau prieteni, după această situație neplăcuta au decis să rupă orice legătură pe care o aveau cu aceștia.

”Niște cunoștințe, ca nu le mai pot spune prieteni, susțineau sus și tare că vin la cununia noastră, și în ultima zi au găsit motiv sa nu vină. Puteau spune de la început că nu pot pentru că noi am plătit două camere aiurea, dar mnah…nici noi nu vom fi prezenți la evenimentele lor, pentru că nu ne sunt prieteni”, a mai declarat Cristian Jitaru.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

,,Când te aștepți mai puțin, se întâmplă”. Ce au pățit Mona și lui Jitaru la propria nuntă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies