„La început a fost o poveste de dragoste la fiecare familie.” Cum arată mama Geta în rochie de mireasă!

„La început a fost o poveste de dragoste la fiecare familie.” Cum arată mama Geta în rochie de mireasă!
„La început a fost o poveste de dragoste la fiecare familie.” Cum arată mama Geta în rochie de mireasă!

Mama Geta nu a îmbrăcat niciodată rochia de mireasă.

Mama Geta este una dintre cele mai cunoscute femeie din mediul online, care s-a bucurat de un succes considerabil încă din momentul în care copiii săi au devenit cunoscuți. Cea care i-a dat viață lui Culiță este foarte apreciată de publicul larg, având numeroși fani ce îi sunt alături la fiecare pas. Totodată, mama Geta este foarte activă în mediul online, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi diferite momente din viața sa de zi cu zi.

Cum arată mama Geta în rochie de mireasă
Mama Geta [Sursa foto: Instagram]

In urma cu cateva luni, mama Geta a fost alături de Iancu și Ileana într-un loc în care toate surorile sale apăreau într-o poză de la nuntă, imaginile fiind așezate în formă de ceas.

În tabloul respectiv era și mama Geta alături de tatăl fraților Sterp, însă, spre deosebire de celelalte cupluri, femeia nu era îmbrăcată în rochie de mireasă.

Mama Geta nu a îmbrăcat niciodată rochia de mireasă

Citește și: „Nu pot să cred! Trebuie să îmi fac o cruce!” Geta Sterp, mută de uimire atunci și-a văzut mama așa! Ce i-a propus sora lui Culiță Sterp

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cum arată mama Geta în rochie de mireasă
Mama Geta și Ileana [Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Mama, o femeie foarte harnică. Tata nu știu dacă se gândea la ziua de mâine, dacă avem ce să mâncăm sau nu.” Ileana Sterp a vorbit despre părinții ei. Bruneta are numai cuvinte de laudă pentru mama Geta

Despre mama Geta se cunoaște faptul că este o femeie muncitoare, care de-a lungul vieții sale s-a sacrificat pentru cei patru copii ai săi, pentru ca aceștia să aibă parte de tot ceea ce au nevoie, astfel încât să aibă o copilărie fericită.

Mai mult decât atât, femeia a trăit o adevărată dramă, atunci când soțul său a părăsit-o după numeroase dăți în care a înșelat-o. Rămânând singură cu patru copii, mama Geta a reușit să treacă peste această dezamăgire din viața sa și să se ocupe în continuare de creșterea copiilor săi.

Astfel, chiar dacă nu a fost niciodată căsătorită cu bărbatul iubit, atunci când acesta a părăsit-o, mama Geta nu s-a gândit să își refacă viața în compania altui bărbat, ajungând până la vârsta de 54 de ani să nu îmbrace niciodată rochia de mireasă.

Iancu Sterp: Mama cu tata. Ce mustață avea tata! După cum vedeți, fiecare familie are câte o poză mire și mireasă.”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mama Geta: „La început a fost o poveste de dragoste la fiecare familie .”

Ileana Sterp: „Mama, după cum știți, nu a fost mireasă, dar e în poza 9, alături de domnul cu acea mustață.”

Mama Geta: „Domnul ăla cu mustață mare, are floare în piept. Cu ce ocazie? Oare o fi fost cu alta?”, a fost dialogul pe care familia Sterp l-a purtat în mediul online.

 

Cum arată mama Geta în rochie de mireasă
Cum arată mama Geta în rochie de mireasă[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Cu lacrimi și durere mare. Drum lin spre îngeri, frățiorul meu drag!!!” Maria Cârneci, în doliu, după ce fratele artistei s-a stins din viață

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies