„La început era foarte greu. Sunt plecată mai mereu de acasă, trebuie să fiu prezentă la tot felul de evenimente!” Emilia Dorobanțu, detalii neștiute din interiorul mariajului său!

„La început era foarte greu. Sunt plecată mai mereu de acasă, trebuie să fiu prezentă la tot felul de evenimente!” Emilia Dorobanțu, detalii neștiute din interiorul mariajului său!
„La început era foarte greu. Sunt plecată mai mereu de acasă, trebuie să fiu prezentă la tot felul de evenimente!” Emilia Dorobanțu, detalii neștiute din interiorul mariajului său!

Emilia Dorobanțu a vorbit deschis despre problemele pe care le-a întâmpinat în căsnicia cu soțul său.

Emilia Dorobanțu este o interpretă foarte îndrăgită de muzică populară de la noi din țară, care de-a lungul timpului a obținut simpatia publicului prin intermediul talentului său muzical, dar și al felului său de a fi. Astfel, vedeta este foarte căutată în cadrul evenimentelor, acolo unde multe persoane o solicită să le cânte în cele mai importante zile din viața lor.

De aceea, artista a fost nevoită să se împartă între viața de familie și cea profesională, iar acest lucru nu a fost deloc ușor, potrivit spuselor sale.

Emilia Dorobanțu a vorbit deschis despre problemele pe care le-a întâmpinat în căsnicie

Citește și: „Ați ajuns să filmați fundul copilei pentru o reclamă. E jenant! Să te văd atunci când o mai ascunzi de ochii publicului.” Gina Pistol, criticată dur în mediul online!

Emilia Dorobanțu, detalii neștiute din interiorul mariajului său!

Citește și: „Îmi este îngrozitor de greu să o văd pe mama. Mi se sfâșie sufletul în mine. Mă prăbușesc de durere în mașină.” Oana Roman, sfâșiată de durere! Care este starea de sănătate a Mioarei Roman

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Emilia Dorobanțu, în vârstă de 30 de ani, se poate considera o femeie împlinită atât din punct de vedere personal, cât și profesional. Interpreta de muzică populară trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cătălin, soțul său, căruia i-a dăruit o fiică.

Astfel, vedeta reușește să se împartă între viața de familie și cea profesională, chiar dacă la începutul relației cu soțul său acest lucru a fost destul de greu.

În cadrul unei emisiuni TV, vedeta a vorbit deschis despre problemele pe care le-a întâmpinat în căsnicie.

Potrivit spuselor sale, la început, soțul său a fost destul de reticent cu privire la viața profesională a partenerei sale, care trebuia să participe la numeroase evenimente. De-a lungul timpului, însă, bărbatul a înțeles situația și a continuat să o susțină pe partenera sa.

La început era foarte greu ca el să înțeleagă ceea ce fac eu.

Sunt plecată mai mereu de acasă, trebuie să fiu prezentă la tot felul de evenimente și ne-am înțeles foarte greu din punctul acesta de vedere. Dar a înțeles că acesta este drumul meu și dacă vrea să îmi fie alături, atunci trebuie să mă sprijine și să fie alături de mine .”, a mărturisit Emilia Dorobanțu, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Sebastian, reacție explozivă la adresa Robertei: "Ești frustrată!" De la ce a pornit scandalul dintre cei doi concurenți din Casa iubirii? Patrick sare în apărarea tinerei- kanald.ro

Citește și: Blestemul abătut asupra unei familii, care și-a pierdut cel de-al doilea fiu înecat, tot la vârsta de 17 ani, la 7 ani distanță de prima tragedie!- stirilekanald.ro

Ce spune Emilia Dorobanțu despre posibilitatea de a deveni mamă pentru a doua oară

Emilia Dorobanțu, detalii neștiute din interiorul mariajului său!

Emilia Dorobanțu este mămica unei fetițe pe care o iubește foarte mult și căreia îi dedică tot timpul și atenția. Tocmai de aceea, vedeta nu ia încă în calcul posibilitatea de a deveni mamă pentru a doua oară deoarece fiica ei are nevoie de toată atenția părinților.

Nu ne-am gândit, nu, pentru că ea este în centrul atenției și suferă de lucrul ăsta, îi place tot timpul să aibă toată atenția din partea noastră. Am zis că dacă vine natural vreodată, atunci da, dar altfel nu ”, a mai spus artista. 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Am făcut șoc anafilactic la una din citostatice. A fost dramatic. Am moștenit spitalul cu foarte multe probleme!” Medicul Monica Pop, destăinuiri dureroase despre viața sa

FOTO DE INFARCT! Uite-o pe Anna Lesko în cea mai SEXY rochie pe care a găsit-o. A arătat TOT, iar fanii au fost în extaz!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii! Artista, primele declarații după ce a născut al doilea copil: "Ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Provocarea lui Dan Negru pentru cei din fața micilor ecrane: “Reușiți să-i învingeți?”

Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR


Cookies