La mare în Bulgaria. Cum se trăiește experiența all-inclusive de lux de la Hyatt, la Dreams Sunny Beach Resort and SPA

La mare în Bulgaria. Cum se trăiește experiența all-inclusive de lux de la Hyatt, la Dreams Sunny Beach Resort and SPA
La mare în Bulgaria. Cum se trăiește experiența all-inclusive de lux de la Hyatt, la Dreams Sunny Beach Resort and SPA

9 branduri, peste 120 de resorturi în 40 de destinații situate pe malul mării în 11 țări, transformă grupul Hyatt Inclusive Collection, recunoscut pentru excelența serviciilor sale de ospitalitate, în cel mai mare operator de servicii all-inclusive de lux, din lume.

Aproape de România, Bulgaria apare pe harta celor doar trei țări din Europa în care există colecția Hyatt cu toate serviciile premium incluse, confirmând imaginea acesteia ca una dintre cele mai bune destinații de plajă de pe vechiul continent. 

28 aprilie este data la care primul complex cu brandul Dreams Resort and SPA by Hyatt își va deschide porțile pe litoralul bulgăresc, în vestita stațiune Sunny Beach, chiar pe malul mării la numai 340 de km de București, oferind răspunsul perfect doritorilor de experiențe inedite de all-inclusive de lux, nu departe de casă, într-un climat perfect pentru diferite activități de relaxare și de distracție, potrivite pentru cupluri sau familii cu sau fără copii. 

Și totul cu note distincte de eleganță și rafinament, date de propriul concept de regim all-inclusive Unlimited-Luxury®, în care totul este inclus - de la cele mai bune servicii, restaurante gourmet à-la-carte, fără rezervare, băuturi de top, până la activități nesfârșite de zi și de noapte, și în care cele mai sofisticate cerințe, precum welcome drink, room service și concierge disponibile 24 de ore, servire la piscină, sunt îndeplinite cu măiestria unui artist în ospitalitate și în creare de amintiri de neuitat. 

Și ca o confirmare a ospitalității ridicate la nivel de artă, pe lângă multitudinea de servicii și activități incluse, pentru cei care doresc servicii exclusive, complexul Dreams Sunny Beach Resort & SPA le pune la dispoziție și programul „Preferred Club" - o experiență superioară de lux cu cazare și servicii personalizate, atât în cameră, cât şi în zonele comune, precum Preferred Club Lounge, zonă exclusivă la piscină, minibar premium și multe altele. 

Ce altceva mai înseamnă complexul „Dreams Sunny Beach Resort and SPA”?

  • 5 piscine exterioare și 1 piscină interioară, de diferite tipuri și forme, potrivite pentru orice vârstă sau temperament
  • 5 restaurante cu gastronomie locală și internațională, în sistem bufet sau à-la-carte, și 5 baruri
  • SPA și relaxare cu experiențe exclusive de sănătate, frumusețe și stare de bine, 
  • Divertisment pentru tineri, în centre de activități pentru diferite vârste. Un club pentru copii și un altul dedicat special adolescenților îi vor încânta cu jocuri, spectacole, petreceri tematice și alte surprize de neuitat, trăite separat de părinți, legând prietenii cu cei de vârsta lor,  
  • Confort idilic și estetică sofisticată în toate zonele comune și spațiile de cazare. 
  • Wi-Fi de mare viteză gratuit, în tot complexul

Rezervările sunt deja deschise, iar cele mai bune tarife și o mare varietate de spații de cazare, le găsiți chiar pe site-ul Dreams Sunny Beach RESORT and SPA

Și exact ca-n povești, și sejururile la Dreams Sunny Beach Resort and SPA, au un final fericit. Pentru că oricine își trăiește visul la orice Dreams Resort and SPA din lume, inclusiv în Bulgaria, pășește în lumea Hyatt și beneficiază de o multitudine de avantaje!

World of Hyatt

Așa se numește programul de loialitate al companiei Hyatt Hotels Corporation care oferă multiple beneficii și privilegii pentru membrii săi. Programul este conceput pentru a răsplăti fidelitatea oaspeților și pentru a încuraja revenirea acestora în hotelurile Hyatt.

Pe lângă statutul de elită într-unul din cele mai prestigioase hoteluri din lume, cu servicii premium, indiferent de destinație și de brand, calitatea de membru al programului de loialitate înseamnă și economii prin oferte și discount-uri speciale, puncte de loialitate care pot fi transformate în bonusuri, nopți de cazare sau nivel superior de servicii, sejururi cu servicii exclusive în care starea de bine a oaspeților e ridicată la nivel de artă a ospitalității.

Pentru că asta înseamnă brandul Hyatt! Amintiri cu oameni dragi, experiențe memorabile și personalizate, într-o atmosferă rafinată, cu servicii premium și preocupare pentru confortul deplin al oaspeților săi! Bucurați-vă doar de beneficiile și prezența lui atât de aproape de România, pe una dintre cele mai frumoase plaje din Bulgaria, în Sunny Beach!



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Câte kilograme a luat Roxana Vancea în sarcină și la greutate a ajuns acum? „Nu prea reușesc să trec de pragul acesta deloc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies