La mulți ani, Adrian, Adriana și Natalia! Mesaje și urări de trimis pe 26 august

mesaje de sf adrian si natalia
La mulți ani, Adrian, Adriana și Natalia! Mesaje și urări de trimis pe 26 august

Pe data de 26 august sunt sărbătoriți Sfinții mucenici Adrian și Natalia. Însă știai ce le poți ura sărbătoriților din această zi?

Află din rândurile următoare, care sunt mesajele și urările pe care le poți transmite de Sf. Adrian și Natalia, pe data de 26 august, dar și cine au fost cei doi sfinți.

 

Mesaje de "La mulți ani", pentru Adrian și Adriana

  • La mulți ani, Adrian! Să ai parte de sănătate, bucurii și momente frumoase în fiecare zi! Fie ca toate visele tale să devină realitate și să ai mereu un zâmbet pe față!

  • Adrian, la mulți ani! Îți doresc o zi plină de surprize plăcute, momente speciale și multă dragoste din partea celor dragi. Să ai un an minunat în față!

  • La mulți ani, Adrian! Fie ca această zi să-ți aducă doar bucurii și amintiri de neuitat. Să fii mereu înconjurat de oameni care te iubesc și te apreciază!

  • La mulți ani, Adriana! Îți doresc o zi superbă, plină de zâmbete și bucurii. Să ai parte de tot ce e mai frumos și să fii mereu fericită!

  • Adriana, la mulți ani! Să ai parte de o zi specială, înconjurată de cei dragi și plină de momente de neuitat. Fie ca toate dorințele tale să se împlinească!

    Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

  • La mulți ani, Adriana! Îți trimit cele mai bune urări de sănătate, fericire și împliniri. Să ai un an plin de succese și să te bucuri de fiecare clipă!

Citește și: Felicitări de Sf. Maria 2024. Cele mai frumoase imagini și urări de trimis sărbătoriților

26 august sf adrian si natalia
La mulți ani, Adrian, Adriana și Natalia! Mesaje și urări de trimis pe 26 august[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce se mănâncă de Sfânta Maria, în data de 15 august

Urări de "La mulți ani", pentru sărbătoritele cu numele Natalia

26 august sf adrian si natalia
La mulți ani, Adrian, Adriana și Natalia! Mesaje și urări de trimis pe 26 august[Sursa foto: freepik]

Cine au fost Sfinții Adrian și Natalia, sărbătoriți pe 26 august

Sfinții Adrian și Natalia au trăit în Nicomidia în timpul domniei împăratului Maximian. Ei erau soț și soție, Sfântul Adrian fiind păgân și pretor în Nicomidia, în timp ce Sfânta Natalia era creștină. La vârsta de 28 de ani, Sfântul Adrian a ales să se convertească la creștinism după ce a fost impresionat de curajul a 23 de bărbați creștini în timpul unei persecuții.

Acest lucru l-a șocat pe împăratul Maximian, care l-a întrebat pe Sfântul Adrian: "Ai pierdut mințile?”, iar Adrian a răspuns: "Nu, abia acum le-am găsit".

După aceasta, Sfântul Adrian a fost aruncat în închisoare alături de ceilalți creștini. Deși doar 13 luni trecuseră de la căsătoria lor, Sfânta Natalia a rămas mereu alături de el în timp ce era torturat. În cele din urmă, Sfântul Adrian urma să fie executat, dar înainte de asta a avut permisiunea de a merge acasă pentru a-și lua rămas bun de la familie.

Deși doar el trebuia să se întoarcă în temniță, Sfânta Natalia l-a însoțit și au plecat împreună. Ea l-a încurajat pe drumul spre închisoare, spunând: "Durerea este scurtă, dar răsplata este eternă; suferința este temporară, dar gloria martiriului este veșnică. Suferă puțin și vei fi bucuros alături de îngeri.”

Sfântul Adrian și cei 23 de creștini au fost supuși unor torturi îngrozitoare, iar împăratul a ordonat zdrobirea brațelor și picioarelor lor cu ciocanul pe nicovală.

Toți au murit în aceste chinuri teribile. După acest eveniment, Sfânta Natalia a avut o vedenie cu soțul ei, Sfântul Adrian, în care a aflat că și ea va urma în viața de apoi. Astăzi, moaștele Sfinților Adrian și Natalia sunt păstrate la Arghiropole, în Nicomidia.

sf adrian si natalia
La mulți ani, Adrian, Adriana și Natalia! Mesaje și urări de trimis pe 26 august[Sursa foto: freepik]

Lista numelor care se sărbătoresc de Sf. Adrian și Natalia

  • Adrian
  • Adriana
  • Adria
  • Natalia
  • Natali
  • Talia

ce nume se sarbatoresc de sf adrian si natalia
La mulți ani, Adrian, Adriana și Natalia! Mesaje și urări de trimis pe 26 august[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Ce se mănâncă de Sfânta Maria, în data de 15 august

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Detalii cutremurătoare despre crima care a șocat o lume întreagă! Cum și-a găsit sfârșitul Kristina Joksimovic, fostă Miss Elveția?

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Birkan Sokullu, actorul care joacă rolul principal Han în serialul “Vinovați de iubire”, în cele mai tandre ipostaze alături de iubita sa, pe insula Mykonos

„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas


Cookies