La mulți ani, Cüneyt Mete, Orhan Eren din serialul "Totul pentru familia mea"! Mesajul emoționant al soției și colegei sale, Şeyma Korkmaz

La mulți ani, Cüneyt Mete, Orhan Eren din serialul
La mulți ani, Cüneyt Mete, Orhan Eren din serialul "Totul pentru familia mea"! Mesajul emoționant al soției și colegei sale, Şeyma Korkmaz

Cüneyt Mete, actorul care da viață personajului Orhan Eren în serialul "Totul pentru familia mea", împlinește astăzi 54 de ani. Prima care a ținut să îl felicite a fost soția sa, Şeyma Korkmaz, actrița care s-a alăturat distribuției de excepție în rolul Süreyya.

"La mulți ani, iubirea mea", este mesajul pe care frumoasa actriță l-a postat pe contul sau de socializare, alături de câteva instantanee din viața cuplului. Cei doi actori s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului <Beni Affet> și s-au căsătorit în 2019. În ciuda diferenței de vârstă, de 18 ani, cei doi par mai îndrăgostiți ca niciodată, lucru pe care l-au observat și aplaudat și internauții.

"La mulți ani fericiți și sănătoși! Sunteți foarte frumoși împreună", "Va completați unul pe celălalt", "Fie că dragostea voastră să dureze pentru totdeauna", "Un cuplu adorabil" sunt doar câteva dintre sutele de mesaje cu urări de bine pentru celebrul actor.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Pe Cüneyt Mete îl puteți urmări în fiecare seară, de luni până vineri, de la ora 20.00,

în producția "Totul pentru familia mea", difuzată la Kanal D. Celebrul actor da viață empaticului Orhan Eren, un om cu suflet mare care muncește zi de zi pentru a-i face fericiți pe cei din jurul sau.

SURSA poze: https://www.instagram.com/p/C_q6N_ZsKlo/?img_index=1



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Cristina Șișcanu, declarații controversate despre relațiile de prietenie. De ce le compară cu relația de cuplu. „Este foarte important ca cei cu care împart timpul meu să fie oameni de calitate sufletească. ”

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies