“La mulţi ani de Sf. Ilie! La mulţi ani şi fie ca Sfântul Proroc Ilie să te călăuzească mereu!” Mesaje de Sfântul Ilie 2022

mesaje sfantul ilie 2022
 “La mulţi ani de Sf. Ilie! La mulţi ani şi fie ca Sfântul Proroc Ilie să te călăuzească mereu!” Mesaje de Sfântul Ilie 2022

Transmite un mesaj pe conturile de socializare, celor care îşi serbează ziua de Sfântul Ilie în 2022.

Sfântul Ilie se apropie şi multe persoane care îşi serbează ziua onomastică, sunt în goana cumpărăturilor pentru ziua cea mare.  În fiecare an, în data de 20 iulie, Sfântului Ilie este prăznuit în calendarul creștin ortodox.

Tradiţia spune că Sfântul Ilie mergea cu carul prin cer şi a început să zguduie tronul lui Dumnezeu, prin puterea pe care a primit-o.

În urma acestui fapt Dumnezeu i-a luat puterea dintr-o mană şi dintr-un picior.  Conform statisticilor, în ziua de 20 iulie, 153.000 de romani îşi serbează ziua de nume.

Aniversații acestei zile poartă numele de Ile, Ilea, Ilieș, Iliescu, Ilașcu, Iloaie, Ilioaie, Iliuț, Iliuță, Iliana, Eliana, Ilinca, Ilia, Lică, Eliade, Iliev, Eliah, Lia, Elias, Iliuș și Liana.

Mesaje, urări şi felicitări de Sfântul Ilie 2022

la multi ani ilie
Sfântul Ilie 2022[Sursa foto: pexels]

Citeste si: Pe ce dată pică Sfântul Ilie in 2022?

 “La mulţi ani de Sf. Ilie! La mulţi ani şi fie ca Sfântul Proroc Ilie să te călăuzească mereu!”

“La mulţi ani, Ilinca! Fie că începând cu această zi toate necazurile să te ocolească, dragostea la tine în suflet să poposească fără să mai plece, să ai doar zile însorite şi pline de bucurie.

La muţi ani!”

“La mulţi ani şi fie ca Sfântul Ilie să te călăuzească mereu!”

“La Mulţi Ani, Ilie, şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale!”

Sfântul Ilie 2022

Sfântul Ilie 2022

Citeste si: Ce se mănâncă de Sfântul Ilie

“Să fii mereu tânăr și cu același spirit vesel.

Viața să-ți ofere clipe minunate și bucurii nemaiîntâlnite. La mulți ani fericiți!”

“De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ţi le pui. La mulţi ani, Ilie!”

“Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate. La mulţi ani!”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ce mesaje poţi transmite celor dragi de Sfântul Ilie- 2022

“Dragă Eliana, îţi doresc o zi onomastică nemaipomenită şi să fii din ce în ce mai mult iubită. La mulţi ani!”

“În zi de mare sărbătoare a Ortodoxiei, pentru că porţi numele Sfântului Mare Proroc Ilie, îţi urez multă sănătate şi fericire!”

“La mulţi ani, Liana! Ceea ce îţi doreşti să şi se îndeplinească şi să fii iubită!”

“La mulţi ani, fericire, împăcare sufletească, flori, iubire, sănătatea te pălească, prietenii să nu te uite şi să ai bucurii multe!”

“Zâmbește și s-aveți parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de lumină și sănătate. La mulți ani!”

“Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros „La mulţi ani”, multă sănătate, multe realizări și tot ce vă doriți lângă cei dragi.”

“Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sf. Ilie cât mai frumoasă!”

“Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese și realizări. Sfântul Ilie al cărui nume îl porți să te ocrotească și să te călăuzească mereu. La mulţi ani!”

Trimite un mesaj de ziua onomastica a mamei, fratelui, surorii, tatălui, prietenilor, bunicilor, colegilor – Sfântul Ilie 2022

mesaje de la multi ani de sfantul ilie
Sfântul Ilie 2022[Sursa foto: pexels]

Citeste si: Ce NU ai voie să faci de Sfântul Ilie

„La mulți ani şi mult noroc în această zi specială. Iți dorim să ţi se îndeplinească toate dorințele. Sănătate şi numai bucurii!”

„La mulți Ani şi să ai parte de un ocean de sănătate, un munte de noroc şi un camion cu bani!”

„ La mulți ani, plini de fericire şi de împliniri! Să te pupe norocul şi să ai numai zâmbete şi soare în calea ta!”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Ne gândim cu toții la tine şi pentru ca astăzi este o zi specială iți urăm un sincer La mulți ani!”

„Pentru ca astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții, multă sănătate, şi Dumnezeu să te călăuzească şi să orânduiască totul cum este mai bine pentru tine! Fie că anii ce se scurg să treacă, precum razele soarelui mângâie o floare ce stă să înflorească! “La mulți ani!”

„Iți doresc ca de ziua numelui tău să ţi se împlinească toate dorințele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viaţă şi iți urez un sincer La Mulți Ani!”

„Iți urez La mulți ani, pentru că porți acest nume şi fie ca Sfântul Ilie pe care li reprezinți, să-şi coboare ochii asupra ta şi să iți dăruiască fericirea dorită şi liniștea interioară.”

„Iți urez să fii mereu sănătos, energic şi plin de bucurie. La mulți ani!”

„Fie ca această zi să-ţi deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ţi dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri şi multă iubire! La mulți ani!”

„Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. Multă sănătate! La mulți ani”

Urări şi felicitări pentru Sfântul Ilie- 2022

mesaje sfantul ilie
Sfântul Ilie 2022[Sursa foto: pexels]

Citeste si: Calendar ortodox 20 iulie 2022. Ce sărbătoare este miercuri?

„Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate. La mulți ani!”

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Ilie cât mai frumoasă!”

„Iți urez La mulți ani, pentru că porți acest nume şi fie ca Sfântul Ilie pe care li reprezinți, să-şi coboare ochii asupra ta şi să iți dăruiască fericirea dorită şi liniștea interioară”.

 

 


Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce NU ai voie să faci de Sfântul Ilie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies