„La noi nu mai știi când e showbiz sau când e viața ta de familie.” Andra și Cătălin Măruță, despre cum reușesc să se împartă între viața personală și cea profesională!

„La noi nu mai știi când e showbiz sau când e viața ta de familie.” Andra și Cătălin Măruță, despre cum reușesc să se împartă între viața personală și cea profesională!
„La noi nu mai știi când e showbiz sau când e viața ta de familie.” Andra și Cătălin Măruță, despre cum reușesc să se împartă între viața personală și cea profesională!

Andra și Cătălin Măruță au oferit detalii din interiorul căsniciei lor.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de un deceniu și au întemeiat de-a lungul timpului o familie frumoasă alături de cei doi copii ai lor, Eva și David.

Mai mult decât atât, pe lângă armonia de care au parte din punct de vedere personal, artista și prezentatorul TV au parte de un succes considerabil și pe plan profesional.

Andra este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară, iar Cătălin Măruță este un prezentator TV foarte cunoscut, cu zeci de ani experiență în această industrie.

Cu toate acestea, deși au parte de succes pe toate planurile, multă lume ar putea spune că le este greu să se împartă între familie și muncă. Întrebați de acest aspect, Andra și Cătălin Măruță au vorbit despre cum reușesc să se împartă între viața personală și cea profesională.

Andra și Cătălin Măruță, detalii despre viața profesională și cea personală

Citește și: „A fost actul meu de rebeliune. Stop, gata! Mie nu îmi spune nimeni ce să mai fac.” Delia Matache și Andra au povestit despre momentul când au plecat de acasă. Ce s-a întâmplat cu artistele

Andra și Cătălin Măruță, despre cum reușesc să se împartă între viața personală și cea profesională
Andra și Cătălin Măruță[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: „Mi-era teamă. Când m-a lăsat jos le-am întrebat pe fete dacă mai am dintele.” Andra Măruță a vorbit despre o poveste mai puțin cunoscută cu Gigi Becali

Artista și soțul său sunt de părere că faptul că amândoi sunt foarte cunoscuți și lucrează în această industrie constituie un avantaj. Mai mult decât atât, Andra îi este foarte recunoscătoare soțului său pentru că, pe lângă meseria lui, acesta este foarte implicat și în proiectele artistice ale soției sale, pe care le manageriază.

La rândul său, Cătălin Măruță susține că la ei viața profesională este ca cea personală deoarece petrec mult timp împreună, atât acasă, cât și la locul de muncă, implicându-și totodată și copiii în această industrie.

Andra: Eu cred că noi avem un avantaj pentru că amândoi suntem în această meserie și putem să ne înțelegem meseria celuilalt, să îl ajutăm și să fim acolo cu el.

Eu am norocul ca și Cătălin să fie implicat în ceea ce fac eu pentru că este și managerul meu, cel care gândește proiectele, concertele, se ocupă de absolut toate amănuntele. La noi ăsta este un mare atuu .”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cătălin Măruță: La noi nu mai știi când e showbiz sau când e viața ta de familie pentru că așa suntem și în viața de zi cu zi, așa cum suntem la televizor .”

Andra: Acum sunt și copiii noștri implicați în asta .”, au declarat cei doi soți.

Andra și Cătălin Măruță, despre cum reușesc să se împartă între viața personală și cea profesională
Familia Măruță [Sursa foto: Facebook]



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„Mi-au făcut mult rău în viață. Foarte mult rău. Mult rău. Doar când îmi amintesc mi se strânge sufletul!” Niculina Stoican, mărturisiri neștiute! Cine sunt cele două persoane care au rănit-o?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies