„La notar să-mi fac testamentul, am fost cu copilul meu, a fost groaznic pentru noi, mi-am cumpărat loc de veci.” Rona Hartner, prima apariție publică, după tratamentul cu citostatice!

„La notar să-mi fac testamentul, am fost cu copilul meu, a fost groaznic pentru noi, mi-am cumpărat loc de veci.” Rona Hartner, prima apariție publică, după tratamentul cu citostatice!
„La notar să-mi fac testamentul, am fost cu copilul meu, a fost groaznic pentru noi, mi-am cumpărat loc de veci.” Rona Hartner, prima apariție publică, după tratamentul cu citostatice!

Rona Hartner a făcut primele declarații în cadrul unei emisiuni televizate, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Care este starea de sănătate a vedetei?

Rona Hartner este fără doar și poate o luptătoare, iar acest lucru l-a demonstrat în repetate rânduri. Artista a fost diagnosticată de două ori cu o boală nemiloasă, ultima oară confruntându-se cu cancer la plămâni în stadiul patru.

Astfel, vedeta a trecut prin clipe greu de imaginat, mai ales că medicii nu au fost deloc optimiști în ceea ce privește starea sa de sănătate. Cu toate aceste, Rona Hartner nu și-a pierdut speranța și a făcut toate demersurile necesare pentru a beneficia de cel mai bun tratament, astfel încât să se mențină în viață pentru fiica

ei.

În urmă cu puțin timp, vedeta anunța că tratamentul său și-a făcut efectul, iar boala a scăzut la jumătate, astfel încât, în cel mai scurt timp va fi complet vindecată.

Rona Hartner aproape a învins cancerul

Citește și: „Doctorii i-au zis să meargă să facă testamentul. Nu îmi arată când plânge și că este speriată de situație” Rona Hartner, dezvăluiri dureroase despre susținerea primită de la fiica sa

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: „Vorba aceea, am bani să trăiesc. Banii pe care eu îi strânsesem pentru un proiect muzical, acum o să îi cheltuiesc pentru a mă întreține.” Rona Hartner a vorbit despre probleme financiare cu care se confruntă

Rona Hartner a apărut pentru prima dată în cadrul unei emisiuni televizate, după ce a fost diagnosticată cu cancer.

Vedeta a vorbit în emisiunea lui Cristi Brancu despre cât de greu i-a fost să primească sfaturi negre din partea medicilor, care erau foarte reticenți cu privire la starea sa de sănătate.

Din fericire, însă, tratamentul și-a făcut foarte bine efectul, iar Rona Hartner se pregătește acum pentru a-și relua cursul normal al vieții.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Acum sunt un pic mai împlinită de la cortizon, dar ăsta e singurul efect secundar pe care-l am, pentru că Dumnezeu a vrut să am un cancer care răspunde extraordinar la ultimul model de citostatice din lume, care este fără niciun efect secundar asupra mea.

Acest tratament este extraordinar și deja în trei săptămâni am trecut de jumătate. Așa este (nr. rezultatul analizelor este foarte bun).

Doctorii mă trimiteau la notar să-mi fac testamentul, am fost cu copilul meu, a fost groaznic pentru noi, mi-am cumpărat loc de veci, dar Biserica e forță. Acum sunt vie, deși nu era prevăzut, am fost jumătate paralizată din cauza unei metastaze pe creier. Ieri am făcut două ore de sport, am mers 7-8 kilometri, am înotat. Pentru că am un tonus excepțional, acest medicament a dat înpoi metastazele, care în mod normal trebuiau să-mi facă criză de epilepsie.
Merg pe panta bună, cred că într-o lună opresc tratamentul, fără să-mi fi pierdut părul, fără să fie avut nimic altceva, doar că nu mai am forță.
”, a spus Rona Hartner, în cadrul emisiunii prezentată de Cristi Brancu.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Un copil este oglinda părinților lui, iar părinții sunt modelele copilului lor.” Virgil Ianțu, mesaj emoționant pe rețelele de socializare, în urma întâmplărilor care au șocat o țară întreagă!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies