„Orice ar spune soacra, nu contează, nici nu trebuie să te enervezi, o asculți, nu-i spui nimic și îți vezi de treaba!” Cristina Șișcanu a vorbit despre relația cu socrii!

„Orice ar spune soacra, nu contează, nici nu trebuie să te enervezi, o asculți, nu-i spui nimic și îți vezi de treaba!” Cristina Șișcanu a vorbit despre relația cu socrii!
„Orice ar spune soacra, nu contează, nici nu trebuie să te enervezi, o asculți, nu-i spui nimic și îți vezi de treaba!” Cristina Șișcanu a vorbit despre relația cu socrii!

Într-un recent videoclip postat pe rețelele de socializare, cunoscuta prezentatoare TV Cristina Șișcanu a adus în discuție o temă sensibilă care afectează multe familii din România, și anume relația cu soacra și implicarea familiei extinse în viața cuplului

Vedeta a subliniat că această problemă nu este specifică doar românilor, ci se poate întâlni și în alte culturi.

Citește și: „Nu ne gândim că sunt oameni săraci care nu au ce mânca, în timp ce noi stăm numai prin vacanțe.” Cristina Șișcanu le-a transmis un mesaj oamenilor care i-au lăsat comentarii răutăcioase

Ce părere are prezentatoarea TV despre implicarea părinților în viața de cuplu

În opinia sa, atunci când doi oameni decid să formeze un cuplu, ei ar trebui să își păstreze independența și să nu permită altor membri ai familiei să se implice în deciziile lor. Cristina Șișcanu a subliniat că, indiferent dacă este vorba despre relația dintre ginere și soacră sau dintre noră și soacră, aceste relații sunt sensibile și necesită o limită a intervențiilor din partea părinților.

Prezentatoarea TV a subliniat că regula numărul unu ar trebui să fie ca partenerii să își vadă de viața lor de cuplu și de familia lor restrânsă, fără a

permite altor membri ai familiei să influențeze deciziile lor. Aceasta a menționat că este important să se evite conflictele și discuțiile neplăcute care pot apărea atunci când soacrele sau ceilalți membri ai familiei extinse intervin în relația de cuplu.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„La români încă există această problemă, probabil și la alte popoare, relația cu soacra, care este una destul de sensibilă.

Fie că este vorba de relația dintre ginere și soacră, fie că este vorba de relația dintre noră și soacră, deci ambele sunt niște relații foarte sensibile. Ideea este în felul următor, ca lucrurile să meargă, pur și simplu cei doi, el și ea, nu ar trebui să țină cont de ceea ce spun părinții. Odată ce au hotărât să fie un cuplu, el și ea ar trebui să își vadă de familia lor restrânsă, în prima fază de cuplu, apoi cuplu și copii, fără a-i lăsa pe cei din jur să se implice.
Dacă cei doi sunt de acord cu acest lucru, nu are ce să se întâmple și orice ar spune soacra, fie a lui sau a ei, nu contează, nici nu trebuie să te enervezi, o asculți, nu-i spui nimic și îți vezi de treabă. Situația e grea atunci când o soacră intervine în familie și copilul ei ține cont, și atunci apar discuții. Deci regula numărul unu este ca el și ea să nu lase niciun om din exterior să se bage în treburile lor, de cuplu, de familie, nici cumnata, nici fratele, nici sora, nimeni.
Să nu se bage în felul în care își educă copiii, în felul în care își trăiesc viața, pe ce cheltuie banii, pentru că la români, în continuare, viața unui cuplu este supusă judecății, păi toate rudele trebuie să își dea cu părerea sau trebuie să se implice, ele consideră că au acest drept. Nici măcar lucrurile la ele în familie nu stau cum trebuie, dar ele se bagă să le rezolve pe ale altora.
Nu știu dacă mai există acest obicei și la alte popoare, dar în România este destul de frecvent și cumva rudele se simt și jignite dacă le spui să nu se bage. Acest lucru ține de un grad de civilizație probabil, și faptul că nu te bagi în familia cuiva, nu înseamnă neapărat că ești indiferent față de familia respectivă”,
a spus Cristina Șișcanu, în cadrul unui videoclip postat pe rețelele de socializare.

Ce părere are prezentatoarea TV despre implicarea părinților în viața de cuplu
Ce părere are prezentatoarea TV despre implicarea părinților în viața de cuplu[Sursa foto: Facebook]

Cristina Șișcanu a vorbit despre relația cu socrii

Cristina Șișcanu a mai adăugat că această abordare nu înseamnă că trebuie să fii indiferent față de familia partenerului, ci mai degrabă să păstrezi limitele și să acorzi libertate partenerului tău în a-și trăi viața și a-și educa copiii în modul pe care îl consideră potrivit.

În final, ea a împărtășit propriile experiențe, menționând că ea și soțul ei, Mădălin, au fost de la început foarte fermi în ceea ce privește limitarea intervențiilor din partea familiei extinse, ceea ce a contribuit la menținerea unei atmosfere armonioase în viața lor de cuplu.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

„Niciodată nu te bagi să dai sfaturi cum să își crească unii copiii sau să te impui tu. Bunicii trebuie să dăruiască iubire, să le ofere nepoților momente frumoase și atât, în rest nu ar trebui să se impună într-o anumită direcție, să îi lase pe părinți. Știți foarte bine că în familiile astea mari, numeroase, unde sunt frați, surori, aici nu se ține cont de nivelul intelectual, iar pe la sărbători se întâmplă evenimente care inflamează spiritile. Haideți să vă spun, eu și Mădălin, încă de la început am afișat așa un zid, nimeni nu a îndrăznit să se amestece în felul în care ne trăim noi viețile. Bine, au încercat cei străini, pe rețelele de socializare, pe vremea când rețelele de socializare nu erau la nivelul acesta, dar când apăreau articole în ziare, te durea capul când vedeai ce comentarii sunt. La noi au simțit din prima această atitudine a noastră și nimeni nu a îndrăznit să se bage și a fost mult mai bine așa”, a mai spus prezentatoarea TV.

Ce părere are prezentatoarea TV despre implicarea părinților în viața de cuplu
Ce părere are prezentatoarea TV despre implicarea părinților în viața de cuplu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Nu este nicio rușine ca un bărbat să spele vase sau să dea cu mătura, să facă curățenie în casă, să se implice în creșterea copiilor.” Cristina Șișcanu, sfaturi prețioase în mediul online



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

„Au fost vreo 75 de persoane la noi in curte. Oboseală ruptă din rai, conturile golite. E o nebunie întreagă.” Gabriela Cristea și Tavi Clonda, petrecere cu zeci de invitați în propria curte!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies