La “Teo Show”, Sofia Vicoveanca a povestit despre experiența inedită trăită în Bali

La “Teo Show”, Sofia Vicoveanca a povestit despre experiența inedită trăită în Bali
La “Teo Show”, Sofia Vicoveanca a povestit despre experiența inedită trăită în Bali

“Când am ieșit, am zis

Sofia Vicoveanca, privighetoarea cântecului bucovinean, una dintre cele mai reprezentative artiste ale folclorului românesc, a fost invitată lui Teo Trandafir, în emisiunea pe care aceasta o prezintă la Kanal D, în fiecare sâmbătă și duminică, de la 10:00. 

În vârstă de 81 de ani, doamna cântecului popular românesc a venit  duminică în platoul “Teo Show” pentru a ne împărtăși experiența inedită pe care a trăit-o în vacanța petrecută în Indonezia.

Întoarsă recent dintr-un adevărat paradis, unde a petrecut șapte zile de poveste, Sofia Vicoveanca spune că a fost extrem de impresionată de cele văzute.

“Doamne, cum știi tu să-mi bucuri sufletul, să mă duci în locuri, să văd minunile lumii… Mi-am îmbogățit sufletul!”  a spus emoționată Sofia Vicoveanca.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Această destinație de poveste a impresionat-o puternic pe îndrăgită artista, iar experiențele trăite le-a împărtășit lui Teo și celor din fața micilor ecrane.

 “Când am ieșit, am zis <Doamne, s-a răsturnat căruța cu scutere!>… erau peste tot cu ele, de la cei mici până la mame cu pruncul la s â n. (…) Era o înțelegere deplină (în trafic – n.r.), n-am văzut polițist pe stradă! (…) Știu să se apere și să se ajute! Mare lucru, e de ținut minte!”,  a spus, vizibil impresionată, Sofia Vicoveanca, la “Teo Show”.

Artista i-a spus lui Teo și ce  ar fi <luat> cu ea dacă ar fi fost posibil.

“Liniștea! Pacea și înțelegerea dintre oameni! (…) Există acolo o armonie între oameni, așa mi s-a părut!” 

Emisiunea “Teo Show” poate fi urmărită în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 10:00, la Kanal D.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Câte kilograme a luat Roxana Vancea în sarcină și la greutate a ajuns acum? „Nu prea reușesc să trec de pragul acesta deloc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies