"La un moment dat ni s-a părut frustrant" Ce a pățit un român în vacanță în Thassos

"La un moment dat ni s-a părut frustrant" Ce a pățit un român în vacanță în Thassos

Grecia este una dintre cele mai căutate destinații de vacanță pentru români.

Pe lângă litoralul românesc, românii preferă să meargă în vacanță și în țări apropiate ca Bulgaria, Turcia și Grecia.

Astfel, în ultimii ani, numărul românilor care au ales să-și petreacă vacanța în Grecia a crescut considerabil. Prețurile mai accesibile și priveliștea încântătoare îi fac pe români să renunțe la litoralul Mării Negre și să opteze pentru meleagurile elene.

Insula Thassos este una dintre cele mai populare insule grecești pentru români. Pentru a benefica de o experiență cât mai plăcută, turiștii își împărtășesc experiențele și sfaturile de călătorie pe diferite forumuri. Din păcate nu toți au parte mereu de experiențe plăcute, iar acest lucru se poate observa din postările lor pe social media.

Ce a scris un român plecat în Thasos pe un grup de Facebook

Citeste si: Restricții în Bulgaria din cauza creșterii cazurilor de Covid-19. Ce nu mai au voie să facă turiștii

Un român aflat cu familia în Thasos și-a arătat public nemulțumirea față de proprietarul vilei unde se afla cazat.

"Citind pe acest forum diverse întâmplări, m-am hotărât și eu să vă prezint întâmplările familiei mele în Thassos.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Am petrecut un sejur între 2 -8 august în Limenaria. Cazarea a fost relativ în regulă, micul dejun diversificat și gustos, amplasarea perfectă, chiar lângă plajă. Ce ni s-a părut nepotrivit, faptul că proprietarul George era un fel de Sherlock Holmes, adică de dimineața și până noaptea îi simțeai răsuflarea în ceafă.

Observa ce consumi pe plajă, cât ai comandat la barul său, ce ai mâncat la restaurantul său, ce duci sau ce aduci de la mașină. Oriunde te întorceai, dădeai nas în nas cu George. La un moment dat ni s-a părut frustrant. Când am rezervat ni s-a spus că este inclusă și plaja. George însă avea pretenție să comanzi totul la barul său.”, a scris românul într-o postare pe un grup de Facebook.

Proprietarul era nemulțumit că majoritatea românilor își aduceau cu ei diferite alimente și băuturi din afara complexului. Deși este interzis accesul cu mâncare sau băutură care nu sunt cumpărate de pe plajă, există turiști care ignoră această interdicție și își aduc diverse consumabile în bagajul cu care vin pe plajă.

Acest lucru îi nemulțumește pe proprietari pentru că le scad vânzările de la bar, unde prețurile sunt mai piperate decât la supermarket.

Ce s-a întâmplat cu mașina românului in Grecia

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citeste si: Ce să vizitezi în Barcelona. Care este perioada cea mai bună pentru a vizita Barcelona

Românul s-a arătat nemulțumit și de sistemul de pază al proprietății, care nu a fost eficient, acesta găsindu-și mașina zgâriată în parcare.

"Încă din prima zi, am fost martorii unei scene neplăcute, care nu ne-a picat bine. Într-o familie, soțul îndrăznise să aducă pe plajă o sticlă cu vin și, ce să vezi, George s-a aruncat asupra lui ca un uliu, l-a apostrofat și i-a vărsat sticla cu vin. Noi am cam rămas uluiți! Dar vigilența lui George, nu ne-a fost de folos în ultima zi, când înainte de plecare am găsit una dintre mașini zgâriată destul de rău în parcarea sa.

Aceste întâmplări nu ne-au împiedicat să ne bucurăm de frumusețea insulei. A fost prima dată când am ajuns aici. Frumusețea acestor locuri ne-a impresionat. Nu ne-am mai întâlnit în vacanțele noastre de până acum cu tipul acesta de cazare atât de controlat de proprietar și de aceea poate ni se pare cam ciudat. Am dori să revenim pe insulă și aș aprecia păreri legate de cazări bune, mai apropiate de tiparul hotelier, decât de genul guesthouse.", a declarat bărbatul.

Pe lângă atitudinea nepotrivită a proprietarului și micul incident cu mașina zgâriată în parcare, românul s-a declarat mulțumit de sejurul petrecut pe insula grecească, fiind impresionat de frumusețea locurilor pe care le-a vizitat. De asemenea, dorește să mai revină într-o vacanță în Thasos și caută păreri legate de cazări bune „mai apropiate de tiparul hotelier, decât de genul guesthouse”.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cine este Larisa Iordache. „Eu am fost un copil care am mers după instinct toată viaţa."

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies