Lady Gaga, obsedata de chirurgia estetica! Afla cate operatii estetice si-a facut cantareata pana acum!

Lady Gaga, obsedata de chirurgia estetica! Afla cate operatii estetice si-a facut cantareata pana acum!
Lady Gaga, obsedata de chirurgia estetica! Afla cate operatii estetice si-a facut cantareata pana acum!

Procedurile de chirurgie estetica au devenit un must-have in randul vedetelor. Prin prisma meseriei pe care o practica si pentru ca sunt mai tot timpul sub lumina reflectoarelor, acestea apeleaza la chirurgia estetica pentru a se pastra tinere si frumoase.

Lady Gaga este una dintre vedetele de rang mondial care a cazut in patima operatiilor estetice, rezultatul nefiind unul de laudat!

„Stiu ca Lady Gaga este in prezent imaginea casei de moda Versace, si recent aceasta a aparut la petrecerea Atelier Versace, organizata cu scopul prezentarii colectiei Haute Couture Spring/Summer 2014, alaturi de Donatella Versace- si surpriza, acestea pareau identice" ,a declarat expertul in chirurgie estetica Silvia Stanculescu-Vasalos.


Din dorinta irealista de a ramane tanara pentru totdeauna, Lady Gaga a abuzat in folosirea de fillere pentru a obtine o piele mai tanara si mai neteda, ajungand la un aspect vizibil artificial.

„Se pare ca vedeta a suferit mai multe interventii de liposuctie pentru a fi cat mai slaba cu putinta, aspectul fizic promovand-o pe Lady Gaga drept vedeta excentrica care este astazi.
Insa strategia de marketing trebuie sa aiba limitele ei, deoarece altfel vedeta risca sa devina cu adevarat Poker Face"
, a adaugat chirurgul estetician.

Lady Gaga a facut o obsesie si din injectarea buzelor cu acid hialuronic. In acest moment, buzele vedetei au un aspect natural si conturul este evident imbunatatit, insa daca zvonurile cum ca aceasta si-ar injecta buzele mai des decat este nevoie sunt adevarate, nu mai este mult pana cand si aceasta zona va capata un aspect artificial si exagerat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro



„Intr-adevar, se poate usor observa din pozele de acum 7 ani si cele de astazi ca buzele vedetei nu aveau tocmai o forma resuita, castigandu-si din aceasta cauza si porecla de vedeta cu buze de peste", a conchis specialistul.



In rest, se zvoneste ca Lady Gaga ar mai fi intervenit chirurgical asupra bustului si formei nasului, insa in ceea ce priveste aceste zone, se pare ca vedeta nu a exagerat...inca!



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Asigurările pe care le-a făcut Adrian Minune familiei sale, în cazul în care artistului i s-ar întâmpla ceva. “E totul în regulă.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies