Laminarea sprâncenelor. Cum îți laminezi sprâncenele ACASĂ? Sfaturi de la specialistul kfetele.ro, Carmen Sveduneac

Laminarea sprâncenelor. Cum îți laminezi sprâncenele ACASĂ? Sfaturi de la specialistul kfetele.ro, Carmen Sveduneac

Laminarea sprâncenelor este un procedeu din ce în ce mai căutat, iar dacă nu îți permiți să mergi la salon, Carmen Sveduneac te învață cum să îți laminezi sprâncenele acasă!

Laminarea sprâncenelor. Sprâncenele constituie un element extrem de important în conturarea aspectului nostru fizic, motiv pentru care foarte multe femei petrec destul timp în fața oglinzii, încercând să obțină sprâncenele perfecte. Din fericire, vă puteți lua „la revedere!” de la timpul pierdut, pentru că acum ne putem lamina inclusiv sprâncenele! Totuși, dat fiind faptul că este un procedeu destul de costisitor, am venit cu alternativa ieftină. Specialistul kfetele, Carmen Sveduneac (trainer de beauty), ne învață cum ne putem lamina sprâncenele în confortul casei noastre, cu o cheltuială minimă! 

Citeste si: Cum să aplici masca de față: ritualul pentru un ten proaspăt și luminos

Laminarea sprâncenelor. Ce este laminarea sprâncenelor?

„Laminarea sprâncenelor este un procedeu care disciplinează firul de păr,” ne-a spus Carmen Sveduneac.

Adică, prin această tehnică, vei obține un aspect foarte natural, iar sprâncenele tale vor fi mereu aranjate și vor avea acel efect plin, de sprânceană deasă și bogată. Conform specialistului nostru, acest procedeu se potrivește sprâncenelor care: au fire crețe, direcții de creștere diferite și este un must pentru persoanele care au fost pasionate de trend-uri în anii 2000 și acum au rămas cu sprâncene foarte subțiri, alcătuite din fire lungi de păr. Prin această tehnică, firul de păr este îndreptat și așezat în direcția potrivită, iar în cazul sprâncenelor subțiri, avantajul laminării sprâncenelor este că va conferi volum. 

Laminarea sprâncenelor. Cum îți laminezi sprâncenele ACASĂ? Sfaturi de la specialistul kfetele, Carmen Sveduneac

Cum îți laminezi sprâncenele acasă? 

Instrumentele necesare pentru laminarea sprâncenelor sunt: o spatulă, o periuță și un piaptăn (de sprâncene), iar produsele de care avem nevoie, sunt aceleași ca în cazul laminării genelor și pot fi găsite peste tot, pe internet.

Inainte să începem, Carmen Sveduneac recomandă să ne aranjăm părul pe spate, astfel încât acesta să nu ne deranjeze și să nu ne laminăm, din greșeală, și părul din cap. 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Află cum îți poți proteja pielea în sezonul rece. Ce nu ai voie să faci

Recipientele ce conțin soluțiile necesare, vor fi notate cu litere, informație foarte importantă. Primul pas este să aplicăm gelul de laminare pe sprâncene, iar mai apoi, vom pieptăna sprânceana vertical, în prima jumătate, respectiv oblic, în cea de-a doua. După ce sprâncenele noastre sunt aranjate, vom aplica (cu ajutorul unui bețișor de urechi) soluția din primul recipient, notat cu litera „A”- aceasta acționează în 8-10 minute, în funcție de grosimea firului de păr. 

Laminarea sprâncenelor. De, asemenea, dacă simțiți că în timpul de acționare firele voastre se vor mișca, iar rezultatul va fi alterat, Carmen Sveduneac vă transmite un super sfat: „În cazul în care firul de păr este gros și indisciplinat, folosim spatula, cu ajutorul căreia vom lipi de piele, acele fire care sunt rebele și se revoltă. În cazul în care firele sunt mai rebele de atât, folosim folie alimentară pe care o aplicăm pe sprânceană, pentru a ține locul lipit.”

Laminarea sprâncenelor. Cum îți laminezi sprâncenele ACASĂ? Sfaturi de la specialistul kfetele, Carmen Sveduneac

Citește și: Ce decizie au luat Culiță Sterp și Daniela Iliescu după ce s-au cununat! Artistul a făcut marele anunț: „În curând...”- kanald.ro

Citește și: De ce s-a spânzurat Iasmina la 14 ani. Vărul fetei a dezvăluit: "A fost pedepsită". Condusă pe ultimul drum cu melodii de jale- stirilekanald.ro

Citeste si: De ce este imperios necesar să folosești cosmetice de calitate?

După expirarea timpului, soluția „A” se va șterge cu o dischetă demachiantă, înmuiată în apă micelară. Produsul „B” este pe bază de keratină, motiv pentru care „umple” firul de păr și îl îndreaptă, ținându-l în loc o perioadă îndelungată. Acesta va fi lăsat să acționeze timp de 6-8 minute și va fi șters tot cu apă micelară. Pentru un efect natural, „mai puțin agresiv”, Specialistul kfetele recomandă pieptănarea sprâncenelor în direcție oblică. 

 

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Tot ce trebuie să știi dacă ți-ai propus să te tatuezi pentru prima oară! Sfaturile specialiștilor

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Cine este și câți ani are Gizem Sevim, care joacă rolul Leyla, în serialul Inimă rebelă! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs carismatica actriță după încheierea filmărilor

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină