Lansare cu stil - colectia de toamna-iarna a unui celebru brand de bijuterii

Lansare cu stil - colectia de toamna-iarna a unui celebru brand de bijuterii
Lansare cu stil - colectia de toamna-iarna a unui celebru brand de bijuterii

Atelier Florens a fost neincapator pentru cei peste 130 de invitati prezenti la evenimentul exclusivist de lansare a Colectiilor Toamna-Iarna 2016 PANDORA.

Intr-un decor spectaculos invitatii s-au bucurat de o atmosfera speciala, cu muzica live, sushi bar si un candy delights rafinat, care a atras toate privirile.

Printre cei care au admirat si probat in avanpremiera bijuteriile s-au numarat Corina Caragea, Anca Lungu, Anca Serea, Andrei& Andreea Aradits, Tily Niculae, Xonia, Giulia Anghelescu, Oana Roman impreuna cu fetita si sotul, Alexia Talavutis, Maria Radu, Diana Bart, Irina Maria Mohora, Noni, Alina Dinca, Dorin Chiotea alaturi de sotie si mezinul familiei, Eli Roman, Emma Zeicescu, Monica Iagar si fetele, Gianina Corondan, Kinga Varga, Laura Gruia, Lorena

Menghia, Alice Nastase Buciuta, Maria Simion, Oana Cosbuc, Oana Mares, Catinca Roman, Cristina Herea, Cristina Mihailescu, Olivia Alexandra Nita, Simona& Rares Dragomir, Camelia Baltoi, Simona Taranu, Bianca Ionita, Maria Andreea, Iulia Ionescu si Dacian Foldi.

Colectia de Toamna retrezeste frumusetea unei epoci apuse si face referire la traditiile medalioanelor perioadei victoriene.

Aceste bijuterii incapsuleaza o estetica vintage modernizata. Formele geometrice si design-ul pieselor statement care pot fi purtate in mai multe moduri fac aceasta colectie foarte personala.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Luminoasa si eleganta, Colectia PANDORA Rose care se lanseaza pentru prima data in România, prezinta un amestec unic de metale pentru a capta si exprima stilul personal cu ajutorul frumoaselor bijuterii romantice in nuanta de roz.

Temele principale ale colectiei sunt: iubirea si  viata. Frumusetea vintage, creatiile elegante, atemporale, cu motivele iubirii si naturii stralucesc cu nuante de roz pentru a spune povesti despre dorintele si sperantele fiecareia dintre noi.

Frumusetea cosmica a unei galaxii argintii si luminozitatea unui peisaj alb delicat au fost recreate in bijuteriile din noua Colectie de Iarna.

Texturi complementare, cu forme captivante, bijuterii care emana magia Craciunului si jocuri de lumini extrodinare ofera stralucire constelatiilor si modelelor de gheata in moduri inovatoare, care iti taie rasuflarea.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies