Laptele, mai mult decat un aliment! Secretul frumusetii Cleopatrei!

Laptele, mai mult decat un aliment! Secretul frumusetii Cleopatrei!
Laptele, mai mult decat un aliment! Secretul frumusetii Cleopatrei!

Inca de cand s-a descoperit faptul ca secretul numarul 1 de frumusete al Cleopatrei erau baile in lapte si miere, „fanaticii” frumusetii au folosit aceste ingrediente in tratamentele de infrumusetare.

Si pentru ca si noi cautam frumusetea zi de zi, in fiecare coltisor, si incercam sa descoperim noi secrete si trucuri pentru a fi mai frumoase si pentru a ne simti mai bine in pielea noastra, am descoperit cateva modalitati prin care poti folosi laptele ca un ingredient magic pentru frumusete!

Lapte pentru ingrijirea fetei

Demachiant si toner – ideal pentru aceasta „reteta” este laptele nepasteurizat, dar daca nu ai de unde sa-l cumperi, poti folosi lapte normal, rece.

Inmoaie o discheta demachianta in lapte si curata-ti fata cu ea, apoi clateste-te cu laptele, la fel cum ai face cu un toner.

Masca hidratanta – amesteca cateva linguri de lapte si o banana pisata pana cand obtii o crema omogena. Aplica apoi acest amestec pe fata si lasa sa actioneze timp de 30 de minute. Clateste bine cu apa si vei observa diferenta imediat!

Masca exfolianta – amesteca lapte, fulgi de ovaz si miere pana cand obtii o pasta.

Aplica masca obtinuta pe fata, maseaza pentru cateva minute si apoi lasa sa actioneze timp de aproximativ 30 de minute. Clateste apoi cu apa rece si aplica o crema hidratanta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Scapa de urmele lasate de acnee – amesteca o jumatate de cana de lapte, doua lingurite de bicarbonat, 1 lingurita de pasta de rosii si 1 lingurita de cartofi fierti si zdrobiti.

Amesteca bine ingredientele si aplica apoi pe fata. Lasa sa actioneze timp de 30 de minute inainte de clatire. Efectele vor fi vizibile imediat, dar tine minte ca rosiile pot sa fie destul de acide pielii sensibile, deci in cazul in care observi roseata sau senzatie de usturime, curata-ti imediat fata.

Lapte pentru un par frumos si sanatos

Masca pentru par uscat si degradat – Amesteca 3 linguri de lapte, o jumatate de banana, o lingurita de miere si o lingurita de ulei de masline.

Aplica masca obtinuta pe intreaga suprafata a parului, pune-ti o casca de dus si lasa sa actioneze timp de o ora. Samponeaza apoi si clateste-ti bine parul.

Masca hidratanta – Amesteca 1 lingurita de lapte, 1 lingura de iaurt natural, 1 lingura de ulei de masline si aplica masca obtinuta pe lungimea parului si la radacina, mai ales in zona scalpului. Dupa aproximativ 40 de minute poti sa te clatesti si sa iti speli parul cu sampon.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

Lapte pentru frumusete din cap pana in picioare

Baie revigoranta – Ai avut o zi obositoare si vrei sa te relaxezi? Umple cada cu apa calda in care adauga doua cani de

lapte, 1 cana cu miere, 6 linguri de bicarbonat, 3 linguri de zeama de lamaie si o jumatate de cana de ulei de masline. Stai in cada atat cat simti nevoia, apoi fa un dus ca sa te clatesti. Te vei simti mai relaxata, mai odihnita, iar pielea ta va avea un aspect si o textura mai fina si mai stralucitoare!

Relaxeaza-ti picioarele – Ai stat in picioare intreaga zi, ai dansat pe tocuri o noapte intreaga? Intr-un recipient in care sa-ti incapa picioarele amesteca apa calda, doua cani de lapte, 1 lingura de zeama de lamaie,

4 linguri de sare epsom si cateva picaturi din uleiul esential preferat de tine. Inmoaie-ti picioarele in acea apa timp de aproximativ 15 minute. Nu numai ca durerea va disparea, dar bataturile se vor ameliora, iar unghiile tale vor avea un aspect mai sanatos.
Citeste continuarea pe: www.csid.ro



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

8 remedii naturiste pentru arsuri solare. Ce metode simple și rapide poți folosi pentru a-ți îngriji pielea

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies