Cristina Șișcanu a arătat cum prepară frigănelele după o rețetă rapidă și care sunt ingredientele de care are nevoie.
Nu există zi pentru Cristina Șișcanu fără să nu gătească, așa că de fiecare dată împarte rețetele preferate de ea cu toți cei care o urmăresc în mediul online. Astfel, iubitorii mâncărurilor simple sau cei care au rămas fără idei de un mic dejun rapid sau de o gustare, trebuie neapărat să încerce această rețetă, pentru care ai nevoie doar de câteva ingrediente.
Care sunt poftele în familia Cristinei Șișcanu, în prag de seară
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Atunci când poftele sunt diverse în familia Cristinei Șișcanu, chiar și Mădălin Ionescu sare în ajutor și intră în bucătărie. Astfel, în timp ce prezentatorul TV pregătea carne, Cristina Șișcanu a intrat în bucătărie pentru a-i face poftele Petrei, așa că au dezvăluit rețeta de frigănele pe care o face de fiecare dată și ingredientele de care are nevoie. „Nu vă vine să credeți, dar soțul gătește aici, iar eu voi găti aici. De ce? Pentru că Petra a cerut frigănele, iar acum are această poftă, chiar dacă e seară. Am pâinea asta feliată cu miez alb, două ouă, condimente. Pun, lăptic și zahăr brun. Aștept să spuneți și voi cum faceți frigănelele, deoarece sunt foarte multe rețete.”, a povestit Cristina Șișcanu.
Cum prepară Cristina Șișcanu frigănelele
Cristina Șișcanu s-a apucat de făcut frigănele, chiar în prag de seară, după o rețetă ușoară, deși există mai multe feluri în care acestea pot fi pregătite.
Dacă doriți să încercați și voi această rețetă, aveți nevoie doar de pâine feliată, două ouă, condimente, zahăr brun și unt pentru a fi prăjite în tigaie. Pentru gustare rapidă, frigănelele Cristinei Șișcanu sunt rețeta perfectă, iar cei care vor să le folosească în diferite umpluturi, pot scoate zahărul din compoziție.„Eu le fac după o rețetă simplă, cât să fac rapid. Dar știu că se fac și sărate, pentru diverse umpluturi. Pun unt în tigaie. Înmoi pâinea bine, bine și o pun în tigaie. Miroase a desert de la mine, mâncare bună de la Mădălin. Gata sunt frigănelele, dar Petra, dacă mănâncă două, sunt foarte fericită. Iar dacă vă întrebați dacă zahărul brun s-a dizolvat, s-a dizolvat.