„Nu mai eram noi pe aceeași undă”. Larisa Iordache a pus punct relației de dragoste

„Nu mai eram noi pe aceeași undă”. Larisa Iordache a pus punct relației de dragoste
„Nu mai eram noi pe aceeași undă”. Larisa Iordache a pus punct relației de dragoste

În urmă cu puțin timp, Larisa Iordache și-a anunțat fanii că are un iubit. La scurt timp, gimnasta a mărturisit că este din nou singură, însă a anunțat că este o glumă.

Recent, în cadrul unui interviu, sportiva a afirmat că nu mai este vorba de o farsă și că zvonurile cum că este singură, sunt adevărate.

Ce a declarat Larisa Iordache despre despărțire

larisa iordache iubit
Ce a declarat Larisa Iordache[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: ,,Ne mutăm.” Gabriela Cristea, nemulțumită pe rețelele de socializare. Ce a pățit prezentatoarea TV

Deși fanii Larisei se așteptau să o vadă tristă după separare, gimnasta a declarat că se simte foarte bine și că își dorește în viitorul apropiat, o relație serioasă.

Sportiva a ținut să menționeze că nu a fost vorba de înșelat din partea nimănui, ci doar s-a pierdut conexiunea între ea și fostul său partener.

„Nu a înșelat nimeni pe nimeni. Am fost corecți de la început și am spus când se va termina și va exista un moment în care unul dintre noi se va uita la altcineva cred că este cazul să spunem.”,

a explicat gimnasta.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Care a fostul motivul pentru care Larisa Iordache și iubitul ei s-au despărțit

larisa iordache relatie
Ce a zis Larisa Iordache, despre o posibilă relație[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Larisa Iordache. „Cazi, dar te ridici! Azi este nimeni, însă mâine este campionul lumii"

Larisa a povestit că ea și fostul ei partener de viață s-au despărțit în condiții civilizate, deoarece au luat această decizie, de comun acord. De asemenea, gimnasta a explicat că momentan este singură, însă își dorește să aibă un om de încredere lângă ea, cu care să formeze o familie fericită.

„Atunci când doi oameni nu se mai înțeleg și nu mai sunt pe aceeași undă, cred că maturitatea din oameni trebuie să își facă apariția și să constate că nu mai e cazul să continue pentru că se poate ajunge la foarte multe lucruri și

eu nu mi-am dorit această chestie pentru că îmi doresc să am o familie frumoasă, îmi doresc să am lângă mine un om pe care să mă pot baza, care se poate baza pe mine și să ne susținem în absolut orice fel de moment. Nu mai eram noi pe aceeași undă așa că am hotărât să ne despărțim de comun acord, pentru că așa era cel mai bine.", a mărturisit Larisa Iordache.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Îi cer semne”.  Larisa Iordache, sfâșiată de moartea mamei sale

În urmă cu un an, gimansta a trecut prin momente cumplite, atunci când mama ei s-a stins din viață. Sportiva a explicat că nu va trece niciodată peste această pierdere, însă a învățat să accepte situația.

„Îmi aduc aminte de vorbele ei la fiecare pas pe care eu vreau să îl fac. Vorbesc cu ea tot timpul, îi cer niște semne de fiecare dată pentru că, cumva, o simt.”,

a povestit Larisa.

Citeste si: „Prin căderi devii puternic”. Mama Geta, despre greutățile prin care a trecut în viață



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Suntem blocați peste tot”. Codruț Pop are o nouă iubită. Ce a declarat despre Alexandra

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies