Larisa de la "Bravo, ai stil!", mutilată de operaţii estetice! Teo: "Nebuno! Ce te-a apucat?!"

Larisa de la
Larisa de la "Bravo, ai stil!", mutilată de operaţii estetice! Teo: "Nebuno! Ce te-a apucat?!"

Larisa Udilă a venit la "Teo Show" mutilată de operaţii estetice.

Larisa Udilă, fosta concurentă de la "Bravo, ai stil!" şi-a făcut apariţia în emisiunea lui Teo Trandafir bandajată şi cu pete de sânge. Cu un machiaj şi un costum de Halloween aparte, tânăra fashionistă a lăsat-o fără cuvinte pe Teo. "Ce te-a apucat?! Nebuno, tu ieşi aşa în Centrul Vechi?", a întrebat Teo Trandafir. 

 

Larisa, fosta concurentă de la "Bravo, ai stil!" a explicat apoi de ce a decis să se machieze aşa. 

"Reprezint o femeie operată prost! N u sunt operată, dar nu sunt împotriva operaţiilor. Oricum, nu vreau să fiu operată aşa. Nu trebuie să arătaţi ca de Halloween, fetelor!

Sunt operată şi moartă. Câte operaţii? Fără număr.

Am fost controversată! A stat două ore şi jumătate ca să îmi facă acest machiaj. Anumite femei exagerează cu operaţiile şi ajung să fie creepy.

Ele fac asta din frustrare. Şi eu am frustrări. Nu sunt contra, poate şi eu voi vrea să fac vreo operaţie. Mi se pare însă că unele exagerează, atunci nu mai arată deloc ok", a declarat Larisa Udilă la Kanal D.

Larisa a povestit apoi ce surpriză i-a pregătit iubitul ei. A cerut-o de soţie într-un cadru romantic şi a făcut-o să plângă.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Veşti extraordinare pentru sute de mii de români! Vor primi SALARII MĂRITE de anul viitor! E cea mai mare creştere din ultimii 40 de ani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies