Larisa Iordache a răbufnit! „NU era treaba mea să stau în stradă!”

larisa iordache, gimnasta, polițist, a răbufnit, a renunțat
larisa iordache, gimnasta, polițist, a răbufnit, a renunțat

După ce și-a atribuit rolul de polițist, Larisa Iordache a renunțat la uniformă explicând că nu era oobligația ei să patruleze.

Gimnasta Larisa Iordache, în vârstă de doar 23 de ani a renunțat, după doar câteva zile, la noul rol pe care îl primise: cel de polițist. Sportiva a explicat că nu a putut exercita această funcție, mai ales că îi punea sănătatea în pericol, având în vedere că România se numără printre țările care luptă contra pandemiei de coronavirus.

Citeste si: Larisa Iordache arată senzaţional în costum de baie! Campioana la gimnastică s-a pozat la plajă şi la piscină!

Din cauza lipsei de personal din cadrul Poliției Române, Larisa Iordache, gimnasta legitimată la Clubul Sportiv Dinamo, a fost nevoită să îmbrace uniforma de polițist, deoarece clubul menționat anterior se află în subordinea Ministerului Afacerilor Interne.

larisa iordache, gimnasta, polițist, a răbufnit, a renunțat
larisa iordache, gimnasta, polițist, a răbufnit, a renunțat

Larisa Iordache a renunțat la rolul de polițist! De ce a luat gimnasta această decizie radicală

Astfel, Larisa Iordache a povestit că are anumite probleme de sănătate care îi dau mari bătăi de cap și o împiedică să stea în picioare perioade lungi de timp, așa cum ar trebui să facă un polițist.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Mai mult decât atât, gimnasta a răbufnit și a explicat că nu era treaba ei să exercite funcția de polițist, că nu s-a dezis de responsabilitățile primite, dar ales să se pună pe primul loc și să își rezolve întâi problemele de sănătate.

Citeste si: O recunosti? Cine e politista cu masca medicala care a iesit pe teren in timpul pandemiei de coronavirus: "Va rog sa stati in casa"

„Momentan, nu am intrat în concediu medical, voi vedea dacă am să o fac. Am niște probleme la tendonul ahilian de la piciorul stâng.

Nu am fugit de responsabilitate, îmi văd de sănătate. Nu era treaba mea să stau în stradă”, a mărturisit Larisa Iordache.

larisa iordache, gimnasta, polițist, a răbufnit, a renunțat
larisa iordache, gimnasta, polițist, a răbufnit, a renunțat

Cu toate acestea, Larisa Iordache a dezvăluit că nu i-a fost greu să se obișnuiască în rolul de polițist și că, în ciuda emoțiilor avute, s-a descurcat foarte bine.

„M-am obișnuit repede, am întâlnit persoane OK, nu a fost nimic incomod. Am oprit lumea pe stradă, am oprit și mașini. Nu am dat amendă, doar am verificat dacă au șoferii actele în regulă. Mă supraveghea colegul meu. Am avut emoții în primele dăți, dar apoi m-am obișnuit. Am făcut un instructaj înainte, unde mi s-a explicat ce avem de făcut, apoi am aplicat pe teren”, a mai spus gimnasta Larisa Iordache.

Citeste si: Larisa Iordache luptă contra coronavirus, din linia I! A dat costumele de gimnastică pe uniforma de polițist



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Larisa Iordache s-a logodit! Cine este norocosul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies