Larisa Iordache, noua concurentă de la Survivor România 2021?!

larisa iordache despre survivor romania
Larisa Iordache nu exclude participarea în competiția Survivor România

Larisa Iordache a mărturisit că ar putea participa în competiția Survivor România, însă i-ar fi foarte dor de casă și de părinți.

Gimnasta Larisa Iordache a dezvăluit că ar putea face parte din competiția Survivor România, însă singurul impediment ar fi dorul pe care l-ar resimți față de cei dragi.

Larisa Iordache, noua concurentă de la Survivor România 2021?!

Larisa Iordache a făcut o dezvăluire cel puțin interesantă pe contul personal de Instagram, acolo unde activează frecvent și unde îi are și pe cei mai mulți dintre fani.

Se pare că gimnasta nu ar refuza propunerea de a participa în s how-ul Survivor România, însă cel mai greu i-ar fi departe de familie și cei dragi.

Citeste si: Cosmin Stanciu, amenințări în tabăra Faimoșilor: "Trebuie să mai plece acasă de la noi"

larisa iordache declaratii survivor romania
Larisa Iordache se vede făcând parte din echipa Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram Larisa Iordache]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Nu știu cum să răspund la întrebarea asta, pro sau contra, pentru că nu mi-ar face probleme lipsa mâncării, poate puțin psihicul pentru că aș sta departe de casă. Cred că foarte greu m-aș descurca cu îngrijitul pielii pentru că sunt o persoană foarte sensibilă. Dar o experiență nouă nu strică niciodată și atunci… de ce nu, cred, poate…”, a spus Larisa Iordache.

Larisa Iordache a ales să-și tatueze pe piele inelele de la Jocurile Olimpice, acolo unde va participa în această vară.

De asemenea, antrenorul sportivei și-a făcut același tatuaj și a fost alături de ea în tot procesul.

Citeste si: Mellina vorbește cu sinceritate despre ce s-a întâmplat cu adevărat la Survivor România

"Este al patrulea şi nu mă voi opri aici. Mamă, bombă! Niciodată nu am crezut că o să îmi fac tatuaj în culori. Pentru mine e super-special, pentru că am trecut prin multe pentru a-mi face acest tatuaj", a mărturisit Larisa Iordache.

larisa iordache participa la survivor romania
Larisa Iordache a mărturisit că ar putea participa în competiția Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram Larisa Iordache]

"Trebuia să îi dau un imbold, să treacă peste momentul greu. I-am promis, dacă se va califica, că voi face acest tatuaj", a precizat antrenorul sportive.

Sportiva în vârstă de 24 de ani a mai participat la Jocurile Olimpice, la Londra în 2012, unde a fost premiată cu o medalie de bronz pentru calitățile sale în materie de gimnastică.

 

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Aya, dezvăluiri șocante despre Maria la Puterea Dragostei: "Îți trimit și cu cine a dormit la hotel"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies