Larisa, schimb dur de replici cu Denisa la "Bravo, ai stil! All Stars"

Larisa, schimb dur de replici cu Denisa la
Larisa, schimb dur de replici cu Denisa la "Bravo, ai stil! All Stars"

Larisa si Denisa au avut un schimb dur de replici la "Bravo, ai stil! All Stars".

Larisa continua sa o atace pe Denisa. Schimbul de replici dintre cele doua este fabulos: "Da, ti-a facut bine tinuta asta. Si daca ies din concurs, lucrurile nu raman asa. Si-a turnat sclipici pentru ca a vazut la mine in culise /"De ce n-as copia-o, este inspirationala prin tot ce face...Tu nu existi in topul ala".

Vezi momentul video:



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Denisa, cearta crunta cu Larisa. I-a desfiintat intreaga tinuta de la "Bravo, ai stil! All Stars"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies