Larisa Udilă de la Bravo, ai stil se mărită! "O să mă cheme Ogică în curând"

larisa udila se marita
Larisa Udilă și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că se mărită în curând

Larisa Udilă și iubitul ei, Alexandru Ogică, urmează să devină soț și soție! Fosta concurentă de la Bravo, ai stil a făcut primele declarații despre marele eveniment.

După o perioadă tumultoasă în care a fost infectată cu noul coronavirus, iată că soarele a răsărit din nou și pe strada Larisei Udilă de la Bravo, ai stil! Frumoasa brunetă va deveni mămică în curând, iar acum și-a anunțat fanii că se mărită.

Larisa Udilă de la Bravo, ai stil! se mărită

Larisa Udilă și Alexandru Ogică urmează să se căsătorească în curând, după ce fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a trecut prin clipe grele o perioadă de timp. 

Citeste si: Turcu de la Puterea Dragostei și-a găsit fericirea în brațele unei brunete focoase

larisa udila bravo ai stil se marita
Larisa Udilă de la Bravo, ai stil! va deveni soție cu acte în regulă[Sursa foto: Instagram Larisa Udila]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Fetelor, după atâta frig și ceață a răsărit soarele pe strada noastră. Trebuie să plănuim cununia. Ați auzit bine, o să mă cheme Ogică în curând.

Am spus că o să îmi păstrez numele și se supără când spun asta. Caut în acest moment o locație deschisă, unde o să pot să îmi fac cununia.

Citeste si: Bianca Rus de la Bravo, ai stil, fană înrăită a lui Albert Oprea de la Survivor România!

larisa udila si iubitul
Larisa Udilă spune că-i va lua numele de familie al iubitului ei[Sursa foto: Instagram Larisa Udila]

Dacă aveți variante și cunoșteți locuri de vis în apropierea Bucureștiului, să vedem ce restricții vor fi până atunci...Am

înțeles că după 1 iunie o să se mai ridice un pic restricțiile. Atunci aș vrea să facem cununia, ceva restrâns, în familie. Să vedem dacă avem voie, dacă putem și dacă o să găsim un loc frumos, evident”, a mărturisit Larisa Udilă pe contul personal de Instagram.

Larisa Udilă de la Bravo, ai stil, infectată cu noul coronavirus

Larisa Udilă a trecut prin clipe terifiante, având în vedere că a fost infectată cu SARS-CoV-2 chiar în timpul sarcinii.

Până la urmă, frumoasa brunetă a trecut cu brio peste acest necaz și acum așteaptă să se mărite și să-și strângă bebelușul în brațe.

„Au fost internați în spital pentru că, din păcate, tata a avut insuficiență respiratorie și a avut nevoie de oxigen și exact ca toată lume care are COVID și se panichează cea mai mare frică este să nu ajungi la spital.

Dar nu este așa. Dacă ar fi să repet experiența COVID, din prima clipă în care aș vedea că mă simt rău în secunda doi m-aș interna în spital. Nu ai cum să ai grijă de tine singur, acasă, și să scapi de acest virus nenorocit, în cazul în care el îți afectează plămânii...”, a dezvăluit Larisa Udilă.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cine este Irina Ceban/Irisha de la Survivor România. Cum a devenit faimoasă în România

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies