Larisa Udilă și-a botezat fiul. Cine sunt nașii micuțului Milan: „Un simplu zâmbet de-al tău îmi vindecă orice rană”

Larisa Udila copil
Larisa Udila si-a botezat copilul

Larisa Udilă a marcat primul eveniment din viața fiului său cu o petrecere uriașă. Micuțul Milan a fost creștinat.

Larisa Udilă trăiește cel mai frumoase momente din viața sa de când a devenit mămica lui Milan. În anul 2021, fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities s-a căsătorit cu Alexandru Ogică și a născut, iar acum a venit momentul pentru un alt eveniment important din familia sa.

Micuțul Milan a fost botezat, iar la eveniment au participat cele mai dragi persoane din familia Ogică, precum și nașii băiețelului.

Părinții spirituali ai lui Milan sunt nimeni alții decât Nicole Cherry și soțul său. Încă de la miezul nopții, băiețelul a avut parte de surprize. Toată familia s-a reunit pentru a-i ura băiețelului „La mulți ani”, iar Milan a avut parte și de primul său tort.

Citeste si: ”Sunt superstițioasă” Nicole Cherry, noi declarații despre nuntă

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Nicole Cherry
Nicole Cherry l-a botezat pe Milan[Sursa foto: Instagram]

Larisa Udilă i-a transmis un mesaj emoționant fiului său, pe care îl va putea citi atunci când va mai crește.

Citeste si: Larisa Udilă își dorește un al doilea copil. Ce declarații a făcut vedeta

Larisa Udila
Larisa Udila, mesaj emotionant pentru fiica sa[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Ogi a plâns”. Larisa Udilă, clipe de panică în vacanța din Turcia! Ce a pățit fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”

„Cine spunea că un copil îți aduce lumina în viață, mare dreptate avea. Auzeam des cum copiii schimbă viață oamenilor, până nu am trăit-o pe pielea mea nu am crezut. În momentul în care tu, iubirea mea infinită, ai apărut… totul s-a schimbat. Prioritățile, responsabilitățile, sentimentele și grijile se rezumă la tine.

Scriu degeaba acest text pentru că, oricât m-aș strădui să explic ce simt, este imposibil să încapă ceva atât de puternic în niște cuvinte banale.

Aș muri pentru ține oricând și vreau să îți mulțumesc că ne-ai arătat ce înseamnă fericirea. Un simplu zâmbet de-al tău îmi vindecă orice rană. La mulți ani, Milan! Mama ta își dorește să fii sanatos și să te ocrotească bunul Dumnezeu, asta te va ajută să faci față oricărei situații din viață ta. Te iubesc”, a scris Larisa Udilă despre ziua fiului său, pe rețelele de socializare.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Oana Lis, apel disperat după ce Viorel Lis a fost internat: „Mai am bani doar de mâncare”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies