Cum l-a cunoscut Larisa Uță pe Alin Oprea. Ce a făcut artistul înainte de concert. “Am fost cu Alin pentru că, la propriu, a dormit la ușa mea.”

Cum l-a cunoscut Larisa Uță pe Alin Oprea. Ce a făcut artistul înainte de concert. “Am fost cu Alin pentru că, la propriu, a dormit la ușa mea.”
Cum l-a cunoscut Larisa Uță pe Alin Oprea. Ce a făcut artistul înainte de concert. “Am fost cu Alin pentru că, la propriu, a dormit la ușa mea.”

Larisa Uță a povestit cum a început relația de iubire dintre ea și Alin Oprea, dar și despre sentimentele trăite în cei aproape 25 de ani împreună.

Larisa Uță a povestit, în cadrul Un podcast MISTO by Bursucu, despre începuturile relației cu Alin Oprea, cum arătau diminețile alături de artist, dar și despre iubirea dintre cei doi în aproape 25 de ani. Recunoaște că nu a fost totul frumos, însă este de părere că nimeni nu poate să trăiască atât de mult timp cu o persoană, iar totul să fie perfect. 

“Era doar un copil.

El nu-și găsea șosetele în sertarul cu șosete. Nu despre asta vorbim. Despre un om, care toată viața lui, când se trezea dimineața, era ritual, trebuia să-i pui pe masă așa: 2 ouă, un iaurt, iar orice era pe lângă era în plus. Alea erau obligatorii. Aveam o emoție. Nu de frică, îmi spuneam când se trezește "Oprică" și că nu e ok. Asta nu am mai zis-o de cinci ani.
25 de ani din viața mea. (Nr. Dacă l-a iubit pe Alin Oprea). Nu poți trăi cu un om dacă nu-l iubești 25 de ani. Dacă îmi spune mie oricine de pe planeta asta că trăiești 24 de ani cu cineva și că totul este doar curcubeu, steluțe și e totul minunat, e totul cea mai mare fericire, eu îi dau tot ce vrea el. Nu, în 24 de ani au fost ani grei, foarte grei.
Au fost minunați, au fost cu realizări, cu chinuri.

Sunt 24 de ani într-o viață. Trăiești cu un om un an  sau doi ani  și ai ce să povestești de rău dacă vrei. Dar 24 de ani?  Povestea asta eu nu o spun prima dată aici. Dacă aș spune pentru prima dată, ați spune că fac asta doar pentru ce a povestit el. Eu m-am căsătorit cu Alin și am fost cu Alin pentru că, la propriu, a dormit la ușa mea.

Eu am terminat Facultatea de Educație Fizică și Sport. L-am cunoscut în anul 3 de facultate. Pentru mine, bărbatul ideal, la vremea aceea, era musculos și chelios. Are undeva niște poze la fratele lui în casă. Picioarele lui erau cât mâna mea, nu exagerez. Slab, mic, cu părul lung, rocker, eu nu ascultam muzică rock.”
, a povestit Larisa Uță.

Cum l-a cunoscut Larisa Uță pe Alin Oprea

Citește și: Larisa Uță, despre bunurile pe care le are împreună cu fostul soț, Alin Oprea. Ce ar mai fi, de fapt, de împărțit. „În momentul acesta o dăm înapoi oricând vrea el.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Larisa Uță
Larisa Uță[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Larisa Uță, despre cum fostul partener de viață, Alin Oprea, și-a dat copilul în judecată pentru a anula contractul de donație. “E varianta în care îi distrugi viitorul copilului tău.”

Fosta parteneră a lui Alin Oprea a povestit și cum l-a cunoscut pe artist, deși ea nu asculta muzică rock, dar și cum a ajuns la concertul lui. Prietena ei de la vremea respectivă asculta doar acest gen de muzică, iar într-o seară a chemat-o la ea pentru a asculta tot albumul trupei Talisman. O lună mai târziu, aceasta a făcut rost de bilete și au mers la concert, iar Alin a fost cel care a vorbit cu ea direct de pe scenă. 

Citește și: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

“Da, ne-am cunoscut la un concert. Cea mai bună prietenă de la vremea respectivă asculta doar muzică rock. Eram studentă deja la București, ea locuia la Buzău. Mergeam foarte rar acasă, am ajuns acasă și mi-a zis să dorm la ea în seara aceea. Făcuse rost de o casetă de la radio, nu scosese încă album, dar ea era prietenă cu cineva de la radio din Buzău. A făcut rost de caseta respectivă. Erau toate cele șase piese ale lor. Eram amândouă singure, studente, plânse, am ascultat o noapte întreagă toate piesele, știam fiecare virgulă, fiecare intonație, unde e chitara. Dacă mă punea să cânt piesa, solo, chitară. Plângeam cu Alina și cântam. Ceva ce n-ai văzut în viață. După o lună și ceva vin acasă și spune că avem bilete la concert la Talisman. Eu nu am fost la niciun concert în viața mea până la concertul Talisman. Nu mergeam nicăieri pentru că aveam trei antrenamente pe zi și după mergem la facultate. Dacă era să merg undeva, alegeam oricând un club, la un concert. Am ajuns acolo, îi iubea toată lumea, era ceva demențial. Se călca lumea în picioare să-i vadă. Am ajuns la concert, a început lumea să se împingă, mi-a rupt rucsacul. Am zis: “Alina, mergem acasă în secunda asta. Eu nu stau la așa ceva. Cântă frumos băieții aceștia, dar hai acasă.” Când e soarta și nu e alegerea ta, trebuie să rămâi acolo.

Intrăm, deja era sala plină. Sala avea 100 de rânduri, 200. Era destul de mare. Trebuie să precizez ceva. Eu am făcut sport de la nouă ani, iar la facultate am făcut sport de performanță. Trei antrenamente pe zi, prietenii mei erau toți din lumea sportului. După care am plecat la București, nu am păstrat legătura cu foarte multă lume, deci nu aveam pe cine să cunosc în sala respectivă. Alina cunoștea un băiat, iar lângă el era locul liber. Noi amândouă, pe un singur loc, în centrul sălii. Am intrat la ea acolo, te chinui să treci. Ajungem acolo, au intrat pe scenă, iar din secunda în care au intrat pe scenă s-a uitat la mine și a început să vorbească de pe scenă. O sală plină, cu nu știu câte mii de oameni. Mi-era atât de rușine. Poate lui I se părea că ce interesant e, ce bine mă simt eu că mă bagă în seamă. Îți vine să intri în pământ. “Și ce faci? Nu-i așa că mergi cu mine la film? Ești singură sau ești cu băiatul de lângă?”, a mai povestit fosta parteneră a lui Alin Oprea.

Alin Oprea
Alin Oprea[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Larisa Uță, despre cum a aflat că este înșelată de fostul partener de viață, Alin Oprea. „Acela a fost momentul în care eu am căzut din picioare. Doamna avea poză la mine în casă.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."

Anunț pentru pensionarele din țară! Ce pensie trebuie să aibă pentru a primi ajutor de încălzire și care este valoarea acestuia

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies