Larisa Uță îl acuză pe Alin Oprea că nu este un tată mândru de copiii lui: „Tu dai în băiatul tău în ziua nunții și eu plâng toată noaptea.”

Larisa Uță îl acuză pe Alin Oprea că nu este un tată mândru de copiii lui: „Tu dai în băiatul tău în ziua nunții și eu plâng toată noaptea.”
Larisa Uță îl acuză pe Alin Oprea că nu este un tată mândru de copiii lui: „Tu dai în băiatul tău în ziua nunții și eu plâng toată noaptea.”

Fosta soție a artistului îi aduce acuzații dure.

Alin Oprea și Larisa Uță au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, care a durat mai bine de două decenii, pe parcursul cărora au luat naștere doi copii, o fată și un băiat. În urmă cu 4 ani, însă, solistul trupei Talisman anunța că divorțează de mama copiilor săi. De atunci și până acum a izbucnit un adevărat scandal între cei doi, aducându-și acuzații grave unul altuia și petrecând mult timp în tribunal.

Mai mult decât atât, copiii artistului au fost dezamăgiți de comportamentul tatălui lor și au refuzat să mai discute cu acesta. De asemenea, fiul lui Alin Oprea nu și-a invitat tatăl la nuntă și nici artistul nu le-a trimis copiilor săi invitație la nunta cu Medana.

Larisa Uță își acuză fostul soț de comportament neadecvat față de copiii săi

Citește și: Ce a scris Larisa Uță pe rețelele de socializare, la 4 zile după declarațiile controversate despre Alin Oprea? „Coșmarul nostru nu se oprește niciodată.”

Larisa Uță îl acuză pe Alin Oprea că nu dă dovadă de un tată mândru de copiii lui
Larisa Uță alături de copii și de noră [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Ce mesaj a lăsat nora Larisei Uță, în urma declarațiilor făcute de aceasta? „Aflând plângând ca logodnicul meu și viitoarea mea cumnată sunt dați în judecată de propriul tată.”

Acum, invitată în cadrul podcastului moderat de Bursucu, Larisa Uță i-a adus acuzații grave tatălui copiilor săi.

Tu ca tată nu ai nicio declarație în care să spui că ești un tată mândru. Realizările astea sunt realizările noastre. Copiii ăștia sunt sânge din sângele amândurora. Nu sunt ai mei. Sunt copiii noștri și sunt așa de minunați, sunt așa de frumoși, sunt așa de curați și tu dai în ei în fiecare zi. Tu dai în băiatul tău în ziua nunții și eu plâng toată noaptea, pentru că zeci de comentarii ale oamenilor care nu îmi cunosc copiii își permit să mi jignească, pentru că tu alimentezi așa ceva.

Tu te alimentezi pe tine, te simți bine când niște oameni străini îți atacă ție copiii. În loc ca poziția ta să fie de tată. Băi, tată. Vă rog frumos lăsați copiii în pace! Atât. Dacă am ceva de împărțit cu copiii mei, am eu
.”, a spus fosta soție a artistului.

Larisa Uță îl acuză pe Alin Oprea că nu dă dovadă de un tată mândru de copiii lui
Larisa Uță și fiul său [Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cum se menține Monica Anghel în formă? Trucul pe care îl aplică atunci când își dorește să mănânce o prăjitură: „Mai am mici ieșiri din decor, dar când le am, le am foarte calculate.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Alin Oprea, alături de fiica și fiul Medanei în plin uragan al scandalului cu fosta soție. Mesajul transmis de solist: "Decât să trăiești în minciună, în trădare, în infidelitate, în scandal"

Cine este Giulia Huidu. „Pe mine ma deranjează că nu este la fel de ordonat precum am visat eu că va deveni cândva.”

Rebecca a încălcat regulamentul competiției! Ce decizie va anunța Andreea Mantea: „M-ai mințit și pe mine și pe noi toți”. Aflați ce se va întâmpla cu soarta concurentei în episodul de luni, 23 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

"N-am mai dormit de când s-a întâmplat". Cătălin conducea tramvaiul care l-a ucis pe ofițerul SPP!


Cookies