Larisa Uță vorbește despre presupusele vicii ale lui Alin Oprea: „Nu te faci bine de așa ceva. Halucinații, tremurat, mers în patru labe.”

Larisa Uță vorbește despre presupusele vicii ale lui Alin Oprea: „Nu te faci bine de așa ceva. Halucinații, tremurat, mers în patru labe.”
Larisa Uță vorbește despre presupusele vicii ale lui Alin Oprea: „Nu te faci bine de așa ceva. Halucinații, tremurat, mers în patru labe.”

Fosta soție a artistului a spus lucrurilor pe nume.

Larisa Uță a fost invitată în cadrul podcastului moderat de Bursucu, acolo unde și-a deschis sufletul și a vorbit pentru prima dată despre problemele lui Alin Oprea cu alcoolul. Fosta soție a artistului a făcut dezvăluiri neașteptate despre solistul trupei Talisman.

Larisa Uță a ascuns faptul că Alin Oprea avea probleme cu alcoolul

Citește și: Larisa Uță vorbește despre actele de violență dintre ea și Alin Oprea: „La el totul e dramatic și cu lacrimi în ochi. Nu spune că l-am lovit. Spune că eram campioană la judo.”

Larisa Uță vorbește despre problemele lui Alin Oprea cu alcoolul
Larisa Uță [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Fosta soție a artistului a ținut să precizeze că deși s-a confruntat cu mari probleme din cauza faptului că tatăl copiilor săi avea probleme cu alcoolul, niciodată nu a vorbit despre acest lucru public, ci din contră, a preferat să ascundă acest aspect.

Din momentul în care eu l-am cunoscut pe fostul meu soț și până în ziua de astăzi, dacă tu vezi vreo declarație de a mea în care eu spun că Alin a avut probleme cu alcoolul, eu fac ce vrei tu.

Toată viața mea am protejat chestia asta și am ascuns-o. În momentul în care el a declarat chestia asta, ei au declarat că ea l-a salvat de la alcoolism, îmi dă dreptul să vorbesc despre asta. Eu până acum, niciodată în viața mea nu am zis așa ceva. Nu există nicio declarație de a mea în care să zic așa ceva. A lui Tavi, nu a mea. În momentul în care el a declarat asta, îmi dă dreptul să vorbesc despre asta .”, a spus Larisa Uță.

Alin Oprea, comportament neadecvat din cauza alcoolului

Larisa Uță vorbește despre problemele lui Alin Oprea cu alcoolul
Alin Oprea [Sursa foto: Facebook]

Larisa Uță susține că fostul său soț a avut numeroase crize din cauza alcoolului, pe care ea a reușit să le gestioneze de-a lungul celor 24 de ani pe care i-au petrecut împreună.  

Fostul meu soț a fost și este, pentru că nu te faci bine de așa ceva, alcoolic.

Ce a trăit familia mea, ce au trăit copiii mei ani din viața noastră, să îl păzești la ușă să nu iasă să își cumpere, să ascunzi cheile, să îl păzești cu prietenii, care mă întrebau cum pot să trăiesc așa ceva. Halucinații, tremurat, mers în patru labe. Cum îți mirosea corpul luni întregi după ce era un episod de băutură.”, a mai spus Larisa Uță.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Ce trebuie să pui dimineața în cafea pentru a te bucura de proprietățile sale? Florentina Opriș își dezvăluie trucul: „Îți stimulează metabolismul și te ajută să slăbești.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Secretul lui chef Mihai Dragomir pentru cea mai fragedă friptură de miel: „Aveți încredere și încercați rețeta aceasta acasă. Garantez reușita.”

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies