,,Lăsați câinii să latre.” Carmen de la Sălciua, mesaj dur pe rețelele de socializare pentru mama Geta

,,Lăsați câinii să latre.” Carmen de la Sălciua, mesaj dur pe rețelele de socializare pentru mama Geta
,,Lăsați câinii să latre.” Carmen de la Sălciua, mesaj dur pe rețelele de socializare pentru mama Geta

Carmen de la Sălciua este o artistă foarte îndrăgită, iar în aceste momente se poate declara fericită din orice punct de vedere, deoarece în urmă cu puțin timp s-a căsătorit, iar viața ei merge în direcția bună.

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș și-au unit destinele, în urmă cu câteva zile, iar acest eveniment i-a atras atenția fostei soacre, ci anume mama Geta, care a simțit nevoia să lase un mesaj în mediul online.

Citeste si: Mama Geta a făcut declarații în urma nunții fostei soții a lui Culiță Sterp. “Ce ai jurat tu acolo, în biserică?”

Carmen de la Sălciua, mesaj dur pe rețelele de socializare

Carmen de la Sălciua este o femeie de-a dreptul împlinită în momentul actual, după ce s-a căsătorit cu cel pe care îl iubește. Chiar dacă a trăit clipe de neuitat, artista a avut parte și de anumite neplăceri, peste care nu a putut trece.

La puțin timp după ce Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș s-au căsătorit, mama Geta a avut o reacție la care nimeni nu s-ar fi așteptat, punându-i la îndoială căsnicia, având în vedere faptul că lângă

fiul ei a stat doar un an.

Cântăreața nu a putut trece cu vederea ceea ce a scris mama Geta și a simțit nevoia să posteze un InstaStory, unde era un mesaj scris de Irina Binder, o scriitoare contemporană foarte apreciată.

„M-a întrebat cineva de ce nu mă opresc să arunc cu pietre în câinii care mă latră (adică în cei care mă vorbesc de rău).

Răspunsul meu este: pentru că nu mă tem de ei ca să simt nevoia să mă apăr. Și pentru că eu nu lupt cu cei mai slabi decât mine. Eu știu că, de obicei, câinii îi latră doar pe cei pe care nu îi cunosc sau pe cei de care se tem. Și mai știu că unii latră doar pentru a atrage atenția asupra lor atunci când se simt invizibili, mici, neimportanți ș ignorați.
Sau atunci când vor să pară mai puternici, când vor să-și ascundă slăbiciunea. Pentru unii lătratul este tot ceea ce au. Lătrând, au iluzia că sunt liberi, că sunt puternici și că sunt importanți. Pentru mine nu sunt. Lătratul se face mereu dintr-o poziție inferioară, iar eu nu mă cobor într-atât. Lăsați câinii să latre. Iar dacă latră prea tare, nu-i opriți aruncând cu pietre, ci dați muzica mai tare.”,
a fost mesaj pe care Carmen de la Sălciua l-a postat pe pagina sa personală de Instagram.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 Carmen de la Sălciua, mesaj dur pe rețelele de sociliazare pentru mama Geta
Carmen de la Sălciua, mesaj dur pe rețelele de sociliazare pentru mama Geta[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: ,,Cel mai rău lucru.” Motivul pentru Carmen de la Sălciua a ales să păstreze secretă ziua nunții ei

Ce a declarat mama Geta despre Carmen de la Sălciua

Mama Geta a făcut mai multe declarații despre fosta sa noră, după ce aceasta s-a căsătorit cu Marian Corcheș. Mama lui Culiță Sterp consideră că artista nu va reuși să rămână foarte mult timp lângă actualul ei soț, deoarece așa s-a întâmplat și în căsnicia cu fiul ei.

„Chiar am vrut să îi scriu mesaj: oare cât timp o să stai căsătorită dacă ai stat un an și ceva cu Culiță? Am zis că nu scriu, am zis să mă abțin.”

,  a declarat mama Geta, conform Fanatik.

 Carmen de la Sălciua, mesaj dur pe rețelele de sociliazare pentru mama Geta
Carmen de la Sălciua, mesaj dur pe rețelele de sociliazare pentru mama Geta[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citeste si: „I-am spus că vreau cât mai repede”. Culiță Sterp, tată pentru a doua oară

 

Carmen de la Sălciua vrea să o dea în judecată pe mama Geta

Artista are de gând să acționeze legal.

„Să vă spun sincer, singura soluție este să acționez legal. Efectiv nu știu ce să mai fac pentru a se încheia totul.(...) Sunt deja sătulă până peste cap de declarațiile pe care le face. Cele mai multe sunt minciuni. Că se spun despre mine lucruri, sunt deja obișnuită. Dar eu am o mamă, am o soră.

După cum știți, mama și sora mea nu sunt dornice de faimă, nu au dat niciodată declarații defăimătoare la adresa lor. Vreau să nu mai pomenească nimeni despre familia mea. E foarte deranjant pentru și pentru ele. Sunt efectiv sătulă până peste cap!”, a declarat Carmen de la Sălciua, pentru  Fanatik.ro  . 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua, marea dispută din noaptea nunții. “Ce caută asta aici?”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies