Latura „inghetata” a psihologiei. Ce spune frigiderul tau despre personalitatea ta

Latura „inghetata” a psihologiei. Ce spune frigiderul tau despre personalitatea ta
Latura „inghetata” a psihologiei. Ce spune frigiderul tau despre personalitatea ta

In urma cu putin timp, atunci cand Twitter a lansat aplicatia Periscope, care le permitea utilizatorilor sa acceseze canale video live, acestia au inceput sa posteze imagini cu alimentele pe care le pastreaza in frigider.

Aceasta este o dovada clara ca oamenii sunt obsedati de mancare si cumpara mult mai multa hrana decat au nevoie cu adevarat. Spre exemplu, romanii arunca la gunoi 2,2 milioane de tone de mancare anual. Asta inseamna ca fiecare roman arunca, in medie, cel putin 100 de kg de hrana, in primul rand din cauza lipsei unei planificari rationale a cumparaturilor.

O alta cauza din care romanii ajung sa arunce la gunoi cantitati industriale de alimente este lipsa unor aparate electrocasnice performante.

Oamenii gasesc de multe ori mancarea stricata in frigider, desi nu a fost pastrata pe rafturi decat foarte putin timp. Din fericire, tehnologia le vine in ajutor romanilor cu spirit practic, deoarece pe piata se gasesc multe modele de frigidere, cu functii foarte utile pentru pastrarea alimentelor in conditii corespunzatoare, dupa cum vedem pe arctic.ro.

Latura „inghetata” a psihologiei: ce spune frigiderul tau despre tine

La prima vedere, nu exista nici o legatura intre frigider si personalitatea ta.

Cu toate acestea, fiecare lucru pe care il facem si fiecare alegere cu care cochetam spune ceva despre noi insine. Nici continutul frigiderului nostru nu este o exceptie.

Iata ce spune despre tine propriul tau frigider:

1. Este plin cu mancaruri inghetate si semi-preparate

    De obicei, cei care pastreaza astfel de alimente in frigider sunt barbatii singuri sau tinerele persoane de cariera, care sunt foarte ocupate.

    Astfel de oameni au atat de multe lucruri de facut, incat este mult mai usor pentru ei sa scoata mancarea din frigider, sa o incalzeasca timp de 2-3 minute la cuptorul cu microunde si s-o consume. Totul dureaza mai putin de 10 minute.

    Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

    2. Multe caserole pline cu soia si alimente scumpe

      Astfel de persoane sunt la fel de ocupate ca cele din prima categorie, dar au indeajuns de multi bani incat sa-si cumpere

      alimente scumpe si sa manance mai mult in oras.

      3. Este aproape gol

        Verifica ce este in camara. Un frigider gol si o camara plina inseamna deseori ca persoana care le detine se bazeaza pe alimente conservate, care rezista mult mai mult timp decat cele care ar trebui depozitate in frigider. Aceste persoane sunt, in general, foarte ocupate si nu au timp sa gateasca sau sa mearga in supermarket pentru  cumparaturi.

        4. Alimentele sunt pastrate intr-un mod foarte organizat

          Contabilii si inginerii pastreaza, de obicei, alimentele in acest fel. Insa obsesiv-compulsivitatea este o latura a personalitatii care, atunci cand se manifesta pe deplin in cazul unor persoane, poate duce la astfel de manifestari. Aceiasi oameni isi pastreaza hainele „la linie” in dulap si sunt dusmanii declarati ai scamelor de pe covoare.

          Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

          Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

          5.

          Multa mancare stricata

            Persoanele care au multa mancare stricata in frigider sunt fie foarte lenese, fie dezorganizate si irationale. Ele nu stiu cat timp rezista anumite tipuri de alimente in frigider, cumpara mai multa hrana decat au nevoie, iar curatenia nu este punctul lor forte.

            6. Foarte multe fructe si legume

              In mod evident, astfel de persoane prefera o alimentatie sanatoasa.

              In plus, au mai mult timp la dispozitie pentru a face cumparaturi si pentru a se aproviziona mereu cu fructe si legume proaspete. De asemenea, acesti oameni sunt organizati, deoarece, fara o buna organizare si planificare a cumparaturilor si alimentelor, ar fi facut parte din categoria persoanelor de la „punctul 5”.

               

              Foto: Creative Commons



              Citește și:

              Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

              Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

              IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

              Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

              Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

              Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

              Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

              „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


              Cookies