Laura Andreşan, gravidă! Ea şi Grasu XXL vor deveni părinţi

Laura Andreşan, gravidă! Ea şi Grasu XXL vor deveni părinţi
Laura Andreşan, gravidă! Ea şi Grasu XXL vor deveni părinţi

Laura Andreșan și iubitul ei, rapperul Grasu XXL, vor deveni părinți. Cei doi formează un cuplu de mai bine de zece ani.

Citeste si: O româncă a murit la Paris, chiar înainte de a fi cerută de soție. Şi-a dat ultima suflare în faţa bărbatului care îşi dorea să o ducă în faţa altarului

Laura Andreșan a postat pe contul de Instagram o fotografie în care apare o femeie într-o rochie albă şi îşi ţine mâinile pe burtică. Nu se ştie sigur dacă în fotografie se află Laura Andreşan sau nu, dar e clar că aceasta a ales un mod special de a-și anunța prietenii virtuali că va deveni mamă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: A murit Benoni Hristea, tatăl ambasadorului Traian Laurențiu Hristea

"Felicitări! Sarcina ușoară!:)", "#casamoarafetili?", "#felicitari", "Splendidă!!???", sunt comentariile lăsate de fani.

Anul trecut, Grasu XXL a vorbit într-un interviu despre primul lui copil: "Sunt 100% convins că nu am niciun copil.

Nici așa fără să știu de el. În niciun caz. Nici nu mi-ar plăcea să apară vreunul. Un copil e o responsabilitate imensă și nu așa se face. Doamne ajută să vină și la mine când o fi timpul".



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

O româncă a murit la Paris, chiar înainte de a fi cerută de soție. Şi-a dat ultima suflare în faţa bărbatului care îşi dorea să o ducă în faţa altarului

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies