Laura Cosoi a devenit experta in tiramisu raw-vegan! Invata si tu sa il prepari!

Laura Cosoi a devenit experta in tiramisu raw-vegan! Invata si tu sa il prepari!
Laura Cosoi a devenit experta in tiramisu raw-vegan! Invata si tu sa il prepari!

Pasionata de dulciurile raw-vegane, Laura Cosoi a invatat alaturi de Anca Alungulesei, gazda serialului online de bucatarie raw-vegana Mademoiselle Coco, cum sa prepare tiramisu raw vegan.

 

Prezentatoarea serialului a ales aceasta reteta special pentru Laura Cosoi, pentru ca stia despre pasiunea acesteia pentru cafea. “Imi place foarte mult cafeaua! Ma culc seara cu gandul la cafeaua de a doua zi dimineata!”, a marturisit actrita.
Din curmale, unt de cacao, lamaie, apa filtrata, sare si cafea solubila, Mademoiselle Coco a preparat un blat pe care Laura Cosoi l-a gasit pur si simplu delicios.
Apoi, fascinata de acest desert atat de simplu, Laura a “preluat fraiele” si, sub atenta indrumare a Ancai Alungulesei, a inceput sa combine ingredientele pentru crema de ciocolata neagra si cea de ciocolata alba.
“O poveste spune ca aceasta prajitura a fost creata in timpul Primului Război Mondial. Atunci, femeile din nordul Italiei preparau aceste deserturi pentru bărbaţii lor, ca sa le ia atunci când plecau la război.
Se pare ca prăjitura trebuia sa le amintească de dragostea pe care le-o purtau, iar conţinutul puternic de cafeina le-ar fi dat energie pentru lupta. De fapt “tiramisu” inseamna ridică-mă”, explica Anca Alungulesei.
De la prezentatoarea serialului Laura Cosoi a aflat multe lucruri interesante si despre ingredientele “secrete” ale preparatelor din bucataria lui Mademoisele Coco. “Cacaua trebuie pusa in tiramisu cu dragoste!”, i-a indicat Anca Alungulesei actritei care a replicat ca ea este “toata numai dragoste!”.

Prezentatoarea serialului a ales aceasta reteta special pentru Laura Cosoi, pentru ca stia despre pasiunea acesteia pentru cafea. “Imi place foarte mult cafeaua! Ma culc seara cu gandul la cafeaua de a doua zi dimineata!”, a marturisit actrita.

Din curmale, unt de cacao, lamaie, apa filtrata, sare si cafea solubila, Mademoiselle Coco a preparat un blat pe care Laura Cosoi l-a gasit pur si simplu delicios.

Apoi, fascinata de acest desert atat de simplu, Laura a “preluat fraiele” si, sub atenta indrumare a Ancai Alungulesei, a inceput sa combine ingredientele pentru crema de ciocolata neagra si cea de ciocolata alba. “O poveste spune ca aceasta prajitura a fost creata in timpul Primului Război Mondial. Atunci, femeile din nordul Italiei preparau aceste deserturi pentru bărbaţii lor, ca sa le ia atunci când plecau la război. Se pare ca prăjitura trebuia sa le amintească de dragostea pe care le-o purtau, iar conţinutul puternic de cafeina le-ar fi dat energie pentru lupta.
De fapt “tiramisu” inseamna ridică-mă”, explica Anca Alungulesei. 

De la prezentatoarea serialului Laura Cosoi a aflat multe lucruri interesante si despre ingredientele “secrete” ale preparatelor din bucataria lui Mademoisele Coco. “Cacaua trebuie pusa in tiramisu cu dragoste!”, i-a indicat Anca Alungulesei actritei care a replicat ca ea este “toata numai dragoste!”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies