Pasionata de dulciurile raw-vegane, Laura Cosoi a invatat alaturi de Anca Alungulesei, gazda serialului online de bucatarie raw-vegana Mademoiselle Coco, cum sa prepare tiramisu raw vegan.
Prezentatoarea serialului a ales aceasta reteta special pentru Laura Cosoi, pentru ca stia despre pasiunea acesteia pentru cafea. “Imi place foarte mult cafeaua! Ma culc seara cu gandul la cafeaua de a doua zi dimineata!”, a marturisit actrita.
Din curmale, unt de cacao, lamaie, apa filtrata, sare si cafea solubila, Mademoiselle Coco a preparat un blat pe care Laura Cosoi l-a gasit pur si simplu delicios.
Apoi, fascinata de acest desert atat de simplu, Laura a “preluat fraiele” si, sub atenta indrumare a Ancai Alungulesei, a inceput sa combine ingredientele pentru crema de ciocolata neagra si cea de ciocolata alba.
“O poveste spune ca aceasta prajitura a fost creata in timpul Primului Război Mondial. Atunci, femeile din nordul Italiei preparau aceste deserturi pentru bărbaţii lor, ca sa le ia atunci când plecau la război.
Se pare ca prăjitura trebuia sa le amintească de dragostea pe care le-o purtau, iar conţinutul puternic de cafeina le-ar fi dat energie pentru lupta. De fapt “tiramisu” inseamna ridică-mă”, explica Anca Alungulesei.
De la prezentatoarea serialului Laura Cosoi a aflat multe lucruri interesante si despre ingredientele “secrete” ale preparatelor din bucataria lui Mademoisele Coco. “Cacaua trebuie pusa in tiramisu cu dragoste!”, i-a indicat Anca Alungulesei actritei care a replicat ca ea este “toata numai dragoste!”.
Prezentatoarea serialului a ales aceasta reteta special pentru Laura Cosoi, pentru ca stia despre pasiunea acesteia pentru cafea. “Imi place foarte mult cafeaua! Ma culc seara cu gandul la cafeaua de a doua zi dimineata!”, a marturisit actrita.
Din curmale, unt de cacao, lamaie, apa filtrata, sare si cafea solubila, Mademoiselle Coco a preparat un blat pe care Laura Cosoi l-a gasit pur si simplu delicios.
Apoi, fascinata de acest desert atat de simplu, Laura a “preluat fraiele” si, sub atenta indrumare a Ancai Alungulesei, a inceput sa combine ingredientele pentru crema de ciocolata neagra si cea de ciocolata alba. “O poveste spune ca aceasta prajitura a fost creata in timpul Primului Război Mondial. Atunci, femeile din nordul Italiei preparau aceste deserturi pentru bărbaţii lor, ca sa le ia atunci când plecau la război. Se pare ca prăjitura trebuia sa le amintească de dragostea pe care le-o purtau, iar conţinutul puternic de cafeina le-ar fi dat energie pentru lupta.
De fapt “tiramisu” inseamna ridică-mă”, explica Anca Alungulesei.
De la prezentatoarea serialului Laura Cosoi a aflat multe lucruri interesante si despre ingredientele “secrete” ale preparatelor din bucataria lui Mademoisele Coco. “Cacaua trebuie pusa in tiramisu cu dragoste!”, i-a indicat Anca Alungulesei actritei care a replicat ca ea este “toata numai dragoste!”.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro