Laura Cosoi, ambasadoarea iei si a costumelor traditionale romanesti, in proiectul RomanIA Centenara VIDEO

Laura Cosoi, ambasadoarea iei si a costumelor traditionale romanesti, in proiectul RomanIA Centenara VIDEO
Laura Cosoi, ambasadoarea iei si a costumelor traditionale romanesti, in proiectul RomanIA Centenara VIDEO

Actrita Laura Cosoi a fost desemnata model in proiectul indraznet “Flori de ie”, prin intermediul caruia se va sarbatori Centenarul Marii Uniri in mai multe tari ale lumii.

Astfel, de curand, Laura Cosoi a imbracat 10 costume populare romanesti, din toate zonele tarii si vechi de 100 de ani, pentru a realiza o sedinta foto inedita. Fotografiile vor fi expuse in cadrul unor expozitii care marcheaza 100 de ani de la Marea Unire, acesta urmand sa ajunga in Londra, Berlin, Paris, Beijingul si Australia.



“Acest proiect este inchinat Romaniei Centenare. Un an intreg, ia o sa fie ambasadorul Romaniei in lume prin intermediul expozitiei foto. Eu sunt personajul care imbraca iile, iar Alex Zainea a fost cel care m-a fotografiat si Cristina Chiriac, fondatoarea “Flori de ii”, cea care a venit cu ideea minunata. Stiti ca mi-a scris cineva ca asa, imbracata in port popular, seman cu Regina Maria.
Dar nu asta este idee, pentru ca respectivul costum era un costum de nasa din Gorj, iar Regina Maria este Regina Maria!”,
a declarat Laura Cosoi pentru WOWbiz.ro.

Fascinata de-a dreptul de costumele populare, de traditiile noastre frumoase si tot ceea ce este romanesc, Laura Cosoi ne-a marturisit ca dupa ce a pozat pentru acest proiect si-a decorat dormitorul cu doua ii.

“Am acasa doua ii, ia mea si ia lui (n.r: sotul ei: Cosmin Curticapean), puse la capul patului. Da, mi-am decorat dormitorul in stil romanesc. Inca nu am un costum popular cu totul, o sa-l am cand va fi momentul lui”, a explicat Laura Cosoi.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Laura Cosoi a gasit remediul impotriva oboselii! A luat masuri!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies