Laura Cosoi, decizie neașteptată înainte de a deveni mamă pentru a treia oară: „Pentru prima oară”

Laura Cosoi
Laura Cosoi insarcinata pentru a treia oara

Ce a decis Laura Cosoi cu doar câteva săptămâni înainte de a deveni mamă pentru a treia oară. Fanii au aplaudat decizia.

Laura Cosoi mai are doar două luni până devine mamă pentru a treia oară și a luat o decizie care i-a luat pe mulți prin surprindere.

Frumoasa actriță și soțul său, Cosmin Curticăpean, au decis să plece într-o scurtă vacanță împreună, fără cele două fetițe pe care le au împreună, un lucru de neconceput pentru mulți părinți, dar extrem de apreciat de alți părinți care își doresc câteva zile în doi.



Dacă până acum Rita și Vera erau nelipsite din călătoriile celor doi, se pare că a venit momentul pentru Laura Cosoi și pentru soțul său să aibă parte de prima vacanță în doi de când au devenit părinți.

Citeste si: Laura Cosoi, momente dificile înainte de a deveni mamă pentru a treia oară: „O stare de greață continuă”


„Spontan, chiar în acest moment, am luat două bilete de avion.

Pentru prima oară, eu și Cosmin plecăm mâine, fără fete, într-un “city break””, a anunțat Laura pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Laura a publicat apoi imagini din aeroport, cu ea și burtica de gravidă, însă nu a precizat înspre ce locație se îndreaptă cu soțul ei.

Citeste si: Gina Pistol, reacție la anunțul Laurei Cosoi că este însărcinată pentru a treia oară! Iubita lui Smiley a uimit pe toată lumea

Laura Cosoi
Laura Cosoi vacanta[Sursa foto: Instagram]

Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean

 

Primele zile ale anului 2022 i-au prins pe Laura, pe Cosmin și pe fetițe în Thailanda, într-o vacanță de vis:

„Am constatat că noi nici măcar nu mai trebuie să avem grija fetelor. Rita îmi cere singura crema de protecție solară. Nu aveam la mine, pe plajă și chiar am fost luată prin surprindere. O învață pe Vera în fiecare zi câte un cuvânt nou, hrănește câinii de pe plaja cu ce ne-a rămas nouă și Cosmin nu a mai putut să mănânce. Vera se ține scai după noi.

Nu mai merge în cărucior, ci pe platforma, ca Rita, socializează cu cine prinde, practic stă mai mult pe la alte mese. Când să o culcam, acum seara, ne-a spus că vrea afara și și-a scos căruciorul din camera”, a spus Laura Cosoi pe contul său de socializare.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Metoda de înțărcare pe care a folosit-o Ileana Sterp pentru fiul ei cel mic, Damir. „Emoțional este foarte greu, am plâns, am suferit în interiorul meu!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies