Laura Cosoi , declarații despre un al treilea copil

Laura Cosoi , declarații despre un al treilea copil
Laura Cosoi , declarații despre un al treilea copil

Laura Cosoi, la foarte puțin timp după botezul celei de-a doua fetițe, vorbește despre a treia sarcină. Soacra acesteia așteaptă cu nerăbdare să mai aibă încă un nepoțel.

Laura Cosoi dă declarații despre al treilea copil. Soacra vedetei este nerăbdătoare să mai aibă parte de moștenitori

Nu a trecut mult timp de la botezul celei de-a doua fetițe a Laurei Cosoi, însă blondina își doreste deja o altă sarcină. Se pare că diva îi calcă pe urme Adelei Popescu.

Laura Cosoi este, fără dar și poate, o femeie extrem de fericită. Mamă a două fetițe extraordinare și soție a unui bărbat care o iubește necondiționat de peste 6 ani, diva mărturisește că, pentru a fi împlinită în totalitate, vrea să aibă o familie mare,

așa că deja gândul îi zboară la o a treia sarcină. 

Soacra Laurei Cosoi este nerăbdătoare să mai aibă un nepoțel în familie

Dorința pentru un al treilea mic membru în familie este împărtășită în mod egal și de Laura Cosoi, și de soacra acesteia, cu care se întelege de minune. Mama soțului Laurei își îndrăgește tare mult nepoțelele, motiv pentru care își mai dorește o nepoțică sau chiar un nepoțel.

Citeste si: Colleen Ballinger este însărcinată! Vedeta va avea gemeni

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

În cadrul unei emisiuni TV, Laura Cosoi a negat faptul că ar mai fi însărcinată acum, dar nu neagă posibilitatea acestei variante, mai ales că mama soțului ei îi încurajează să plece într-o excursie singuri.

Citeste si: Alexandra Stan vrea să fie mămică după nuntă! „Dacă ar fi să aducem un copil pe lume”

”Soacra mea este o femeie minunată. Îmi spune mereu: hai, mergeti în vacanță, hai, faceți-l pe al treilea copil. Nu sunt gravidă, nu încă”, a declarat Laura Cosoi în cadrul emisiunii televizate.

De asemenea, blondina a recunoscut, la insistențele fanilor ei, că se descurcă de minune să fie mama a două fetițe datorită soțului ei care este foarte implicat și o ajută foarte mult.

Cosmin, soțul meu, mă ajută foarte mult, are grijă de Vera noaptea, o înțarcă noaptea, procesul a durat cam o săptămână” a mărturisit Laura Cosoi, în cadrul unei emisiuni tv”, a mai adăugat Laura Cosoi. 

Sursă foto: Instagram



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies