Laura Cosoi, din ce în ce mai aproape de naștere. Cum se simte actrița? „Nu pot să fac...”

laura cosoi, naștere, actrița, a declarat, laura cosoi copii
laura cosoi, naștere, actrița, a declarat, laura cosoi copii

Laura Cosoi este din ce în ce mai aproape de naștere, fiind la finalul celui de-al doilea trimestru. A declarat că se simte binișor, dar că nu poate face anumite lucruri.

Laura Cosoi este însărcinată în luna a cincea, iar perioada în care ne aflăm, nu este deloc prietenoasă cu viitoarele mămici. Deși trece prin momente minunate, pentru că este cu adeavărat copleșitor să fii însărcinată, actrița este întristată din anumite motive.

Citeste si: Laura Cosoi, adevărul dureros despre problemele de sănătate: „Nu am depistat remediul...”

laura cosoi, naștere, actrița, a declarat, laura cosoi copii
laura cosoi, naștere, actrița, a declarat, laura cosoi copii

Nu numai că uneori are dureri și nu poate face foarte mult efort fizic, dar Laura Cosoi nici nu poate să își mai îmbrățișeze fiica cea mare, pe Rita.

Cu toate acestea, actrița a povestit că fetița ei este foarte atentă și entuziasmată la bebelușul care urmează să vină pe lume. Astfel, Laura cosoi a mărturisit pe blogul ei că Rita vorbește cu surioara ei și că imită gesturile tatălui său, care are grijă de burtica actriței.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro


Laura Cosoi, mărturisiri emoționante din sânul familiei

Vedeta a mărturisit că la control a primit vești extrem de bune: va naște în aproximativ trei luni o fetiță sănătoasă, care este și foarte activă, chiar dacă din burtică.

“(…). Multumesc lui Dumnezeu, cel de-al doilea trimestru se apropie de final si pot spune ca a fost o perioada buna. Sunt, intr-adevar si zile cand obosesc mai repede, cand mai am unele dureri, nu pot sa fac efort fizic foarte mult, dar, per total, sunt bine.

As fi vrut sa fac mai multa miscare, dar din pacate imi raman doar exercitiile pe saltea, in fata televizorului, cele de respiratie, in curte si stretching dimineata. Imi e dor sa o ridic pe Rita in brate si sa ne plimbam mai mult asa, dar trebuie sa fiu prudenta cu lucrul acesta, pentru ca ulterior am dureri de burta. Insa, fetita noastra cea mica e bine. Am facut ecografia pentru cel de-al doilea trimestru, iar medicul Ioana Dragan a zis ca se dezvolta frumos si e in parametrii normali.
Se misca si foarte mult, parca mai mult decat Rita. Acum am termen de comparatie.

Citeste si: Laura Cosoi a recunoscut că s-a luptat cu depresia: „Nu voiam să adorm. Îmi spuneam că voi muri”

laura cosoi, naștere, actrița, a declarat, laura cosoi copii
laura cosoi, naștere, actrița, a declarat, laura cosoi copii

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: EDU.ro Subiecte Istorie BAC 2024 și Subiecte Matematică BAC 2024: La ce oră se publică baremul?- stirilekanald.ro

Stie clar ca la un moment dat va veni cineva in casa – nu stiu daca intelege ca nu va mai pleca – dar a priceput ca va fi un bebe cu care ea o sa se joace. Deja o baga in seama mereu pe cea mica. E foarte scumpa! O intreaba: „Bebe, ce taci?”, adica ce faci, ii spune „Pa, bebe!”, iar cand se joaca cu jucariile si da peste una de cand era ea mica zice ca o sa i-o dea lui bebe.

Il vede pe Cosmin ca pune mana pe burtica si vorbeste cu fetita si imita comportamentul lui. I-am spus deja ca trebuie sa ma ajute sa avem grija de surioara mai mica, tocmai pentru ca ea e mai mare. Asa ca e foarte grijulie! Dupa ce fac dus, ma da cu crema pe burtica, pentru ca asa are grija si de mami si de sora ei. Rita este un coopil atent, cu rabdare si sunt convinsa ca lucrurile in viata noastra vor fi in continuare armonioase (…)”, a mărturisit Laura Cosoi, pe blogul său.

Citeste si: Laura Cosoi, criticata dur de Oana Roman din cauza alimentatiei pe care o promoveaza



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce spune Laura Cosoi despre relația pe care Smiley o are cu Gina Pistol

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies