Laura Cosoi îi simte lipsa mamei sale. Actrița a apucat să îi spună că va avea un al patrulea copil! „Înainte să plece i-am făcut o surpriză și am ținut să marchez momentul!"

Laura Cosoi îi simte lipsa mamei sale. Actrița a apucat să îi spună că va avea un al patrulea copil! „Înainte să plece i-am făcut o surpriză și am ținut să marchez momentul!
Laura Cosoi îi simte lipsa mamei sale. Actrița a apucat să îi spună că va avea un al patrulea copil! „Înainte să plece i-am făcut o surpriză și am ținut să marchez momentul!"

Deși actrița este fericită atât pe plan personal, cât și pe plan profesional, încă îi simte lipsa mamei sale.

Laura Cosoi este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe și persoane de televiziune, de la noi în țară. Aceasta se bucură de succes pe plan profesional, dar și pe plan personal, având o frumoasă căsnicie și 4 fetițe superbe. Recent, aceasta a fost invitată în cadrul podcast-ului VORBA LU' JORGE, acolo unde a menționat și momentul în care a apucat să îi spună mamei sale, înainte de a se stinge din viață, faptul că așteaptă un al patrulea copil. 

Cum și-a surprins mama, Laura Cosoi înainte de a se stinge din viață

Citește și: Rețeta de macaroane cu brânză pregătită de Laura Cosoi. “Fetele adoră acest preparat.”

al patrulea copil
Laura Cosoi îi simte lipsa mamei sale[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Rețeta Laurei Cosoi de supă de găină. Cu o mâncare din copilărie, te poți întoarce în timp: "Gustul supei de găină mă urmărește de mică!"

Laura Cosoi a povestit despre mica surpriză pe care a apucat să i-o facă mamei sale, cu puțin înainte de a se stinge din viață, spunându-i că urmează să devină mamă pentru a patra oară. Cu toate acestea, actrița îi simte lipsa în fiecare zi, însă totodată o simte încă prezentă în viața ei.

Au fost foarte multe lucruri vorbite și mă bucur enorm că dacă ar fi acum punctual, mi-ar fi plăcut să-i povestesc de Aida, dar...

bine, știa că urmează să vină pe lume al patrulea copil, pentru că înainte să plece i-am făcut o surpriză și i-am spus cu vreo lună înainte, abia aflasem și am ținut să marchez momentul și a fost chiar emoționant și filmat, apropo, dar mi se pare că ea e cumva în continuare, în viața mea prin copiii mei, însă nu cred că mă ridic la nivelul ei ca să pot să-i ghidez spre arta feminității și a descoperirii și pe care o avea ea, adică era un om care știa foarte bine să se pună în valoare și să te
pui în valoare ca femeie și întotdeauna spunea că așa e atuul, feminitatea, trebuie să nu pierdem niciodată feminitatea. Nu ieși oricum pe stradă, să nu scoți orice pe gură, să fii întotdeauna manierată și întotdeauna să... nu se vor mai naște probabil femei ca ea, dar sunt convinsă că ale mele cel puțin, un pic, un pic, vor avea ceva din ea.(...) La mine e din oficiu, nu știu, înțelegi ce zic?”
,
a declarat Laura Cosoi, în cadrul podcast-ului menționat anterior.

laura cosoi mama
Laura Cosoi îi simte lipsa mamei sale[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Rețeta Laurei Cosoi de supă de găină. Cu o mâncare din copilărie, te poți întoarce în timp: "Gustul supei de găină mă urmărește de mică!"

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Fiul lui Ion Țiriac, revoltat pe afirmația lui Ilie Năstase: "Sunt numai prostii care nu au nicio legătură cu realitatea"

Activități interesante de cuplu care te vor apropia de partenerul tău de viață. Relația va deveni mult mai solidă

Bianca Giurcă, în lacrimi după conflictul cu Julia: „Plâng de nervi”. Motivul pentru care concurenta dă vina pe Patrick

De ce s-a sinucis Andrei, tânărul din Vaslui care s-a spânzurat în pădure


Cookies