Laura Cosoi iti recomanda o reteta simpla: conchiglie cu iaurt, mazare si chilli!

Laura Cosoi iti recomanda o reteta simpla: conchiglie cu iaurt, mazare si chilli!
Laura Cosoi iti recomanda o reteta simpla: conchiglie cu iaurt, mazare si chilli!

Ingredientele mixate iti rasfata pur si simplu papilele gustative si merita testata. Laura Cosoi te invata sa prepari o superreteta.

 

Laura prezinta pe blogul sau o reteta pe care a preparat-o pentru prima oara.
"Am ales o reteta foarte usor de realizat in cel mai scurt timp si nu am mai mancat ceva atat de bun de multa vreme. Ingredientele mixate iti rasfata pur si simplu papilele gustative si merita testata. Start gatit!
Ingrediente:
- 500g iaurt grecesc;
- 150 ml ulei de masline;
- 2 catei de usturoi;
-
500g mazare (la conserva);
- 60g muguri de pin;
- 2 lingurite fulgi de chilli;
- 40g frunze de busuioc proaspat;
- 240g feta
- sare si piper
Mod de Preparare:
Pune intr-un blender 350 g mazare, iaurtul, doar 90 ml din uleiul de masline si cei doi catei de usturoi pisati.
Amesteca-le bine si apoi toarna compozitia intr-un bol.
Pune pastele la fiert, dar nu le lasa foarte mult pentru ca trebuie sa fie “al dente”. Pana fierb pastele pune intr-o cratita mica restul uleiului de masline si apoi adauga mugurii de pin cu fulgii de chilli. Lasa compozitia pe foc circa 3-4 minute dar amesteca continuu pana cand uleiul devine rosiatic.
Dupa ce pastele au fiert, se strecoara bine si apoi se rastoarna treptat in bol peste sosul din iaurt.
Adauga restul de mazarea, uleiul cu mugurii de pin, branza feta si frunzele de busuioc.", scrie Laura pe blog.

Laura prezinta pe blogul sau o reteta pe care a preparat-o pentru prima oara.

"Am ales o reteta foarte usor de realizat in cel mai scurt timp si nu am mai mancat ceva atat de bun de multa vreme. Ingredientele mixate iti rasfata pur si simplu papilele gustative si merita testata.

Start gatit!

Ingrediente:

- 500g iaurt grecesc;
- 150 ml ulei de masline;
- 2 catei de usturoi;
- 500g mazare (la conserva);
- 60g muguri de pin;
- 2 lingurite fulgi de chilli;
- 40g frunze de busuioc proaspat;
- 240g feta
- sare si piper

Mod de Preparare:

Pune intr-un blender 350 g mazare, iaurtul, doar 90 ml din uleiul de masline si cei doi catei de usturoi pisati.
Amesteca-le bine si apoi toarna compozitia intr-un bol.Pune pastele la fiert, dar nu le lasa foarte mult pentru ca trebuie sa fie “al dente”. Pana fierb pastele pune intr-o cratita mica restul uleiului de masline si apoi adauga mugurii de pin cu fulgii de chilli. Lasa compozitia pe foc circa 3-4 minute dar amesteca continuu pana cand uleiul devine rosiatic.Dupa ce pastele au fiert, se strecoara bine si apoi se rastoarna treptat in bol peste sosul din iaurt.
Adauga restul de mazarea, uleiul cu mugurii de pin, branza feta si frunzele de busuioc.", scrie Laura pe blog.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Curiozități despre claustrofobie și trucuri care te ajută să depășești senzația de panică

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Robi de la “Casa iubirii”, prima reacție după înfrângerea din RXF. Concurentul s-a filmat cu ochiul bandajat și cu vânătăi: „Cam asta se întâmplă când te bați…”

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies