Laura Cosoi, primele declarații despre o nouă sarcină: „Facem loc pentru al treilea!”

Laura Cosoi
Laura Cosoi alături de fiica sa cea mică, Vera.

Proaspăt devenită mămică pentru a doua oară, Laura Cosoi a mărturisit că își dorește foarte tare încă un copil și că se simte pregătită pentru a aduce pe lume și un băiețel.

Se pare că la doar câteva luni după ce a adus pe lume cel de-al doilea copil al cuplului, o fetiță, Laura Cosoi este pregătită să treacă și printr-o a treia sarcină, pentru a deveni mamă de băiat. Mereu și-a dorit să aibă o familie numeroasă, așa că frumoasa actriță a dezvăluit că atât ea, cât și Cosmin, soțul său, își doresc un al treilea copil și speră din tot sufletul să fie băiețel, mai ales că au fost binecuvântați cu două fete extrem de frumoase.

Laura Cosoi
Laura Cosoi și cele două fiice ale sale.[Sursa foto: Facebook Laura Cosoi]

Cu toate acestea, viața cu două fetițe mici nu este deloc una ușoară, așa că familia frumoasei Laura Cosoi se va extinde, cel mai probabil, abia după ce Vera, mezina cuplului format din Laura și Cosmin, va merge la creșă. Atât artista cât și soțul său își doresc un băiețel, motiv pentru care deja își fac planuri de viitor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Laura Cosoi își dorește și un al treilea copil!

”Când o să am spectacol o să stea Cosmin cu fetele. Nu avem pe altcineva, nu avem ajutoare. Am zis că ne adaptăm în funcție de cum o să simțim. Nu facem nicio mișcare bruscă înainte și deocamdată e foarte bine. Nu știm cum o să fie mai târziu, vom vedea. Probabil mai târziu o să meargă Vera la creșă și mai facem loc pentru al treilea”, a dezvăluit Laura Cosoi în cadrul unei emisiuni TV.

Laura Cosoi
Laura Cosoi și Vera, la doar câteva săptămâni după ce micuța a venit pe lume.[Sursa foto: Facebook Laura Cosoi]

La jumătatea lunii august, chiar în zi de sărbătoare, Laura Cosoi avea toate motivele de bucurie, pentru că aducea pe lume cel de-al doilea copil al cuplului. Superba fetiță urmează să fie creștinată, în ciuda epidemiei de coronavirus, și va primi la botez numele „Vera”.

Laura Cosoi
Laura Cosoi, despre prima întâlnire a fetițelor.[Sursa foto: Facebook Laura Cosoi]

”Ne pregătim de botez. Vom pleca din București, în sfârșit, o ieșire.

Vom merge în Maramureș. Abia așteptăm! Săptămâna viitoare ne pornim. O să fie ceva în natură, foarte restrâns, cu familia”, a mai declarat Laura Cosoi.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cristina Şişcanu în lacrimi! "Aud mereu de la jurați că Deea și Alexandra Ungureanu sunt în finală! Așa manipulezi publicul!"

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies