Laura Cosoi, semn divin de la mama ei, imediat după ce a anunțat a patra sarcină. Ce i s-a arătat vedetei

Laura Cosoi, semn divin de la mama ei, imediat după ce a anunțat a patra sarcină. Ce i s-a arătat vedetei
Laura Cosoi, semn divin de la mama ei, imediat după ce a anunțat a patra sarcină. Ce i s-a arătat vedetei

Au trecut trei săptămâni de la decesul mamei Laurei Cosoi, iar aceasta a primit un semn divin de la ea.

Laura Cosoi a primit un semn divin de la mama ei, imediat după ce a anunțat a patra sarcină.

Laura Cosoi, semn divin de la mama ei, imediat după deces

Citește și: „Miracolul vieții!” Laura Cosoi este însărcinată pentru a patra oară! Anunțul făcut de vedetă chiar de ziua sa de naștere, la scurt timp după ce mama sa a părăsit această lume

Semn primit de Laura Cosoi
Semn primit de Laura Cosoi[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Încă tânjim după momentele astea în care să existe momentele noastre.” Laura Cosoi, declarații emoționante despre relația cu soțul ei

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Laura Cosoi a suferit o pierdere imensă, chiar înaintea sărbătorilor de iarnă, atunci când mama ei s-a stins din viață, exact la trei ani după ce și tatăl ei a părăsit această lume.

Actrița a făcut anunțul dureros pe rețelele de socializare. Mama acesteia a suferit de o boală nemiloasă, chiar dacă a crezut că a învins-o. La doar câteva zile distanță de anunțul trist, Laura Cosoi   a anunțat că este însărcinată pentru a patra oară, iar doar la câteva zile de la aceasta, mama ei i-a transmis un semn divin. Aflată pe plajă exotică, actrița a surprins un apus strălucitor, cu o lumină uriașă, iar în acele momente s-a gândit la ființa care i-a dat viață.

“Asemănarea cea mai mare dintr-un cuplu e atunci când nu mai sunt doar îndrăgostiți, ci sunt și părinți.” Laura Cosoi, despre relațiile din cuplu, odată cu apariția copiilor

Laura Cosoi
Laura Cosoi[Sursa foto: Instagram]

Laura Cosoi a anunțat a patra sarcină, iar cei doi părinți sunt entuziasmați că familia urmează să se mărească. Laura Cosoi a vorbit și despre presiunea care se pune în familie atunci când urmează să apară un nou membru.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Asemănarea cea mai mare dintr-un cuplu e atunci când nu mai sunt doar îndrăgostiți, ci sunt și părinți.

De foarte multe ori se pune presiune foarte mare cu care știe mai mult, deși amândoi sunt la primul copil. Amândoi nu dorm poate, e clar că primul an de viață e mai greu cu un copil. Pe de altă parte, multe femei își canibalizează soții și devin văduve negre. Îi îndepărtează, în primul rând, din pat. Depinde și bărbatul cât vrea să țină de relație.”, apovestit Laura Cosoi.

Laura Cosoi parcă prevestea ceea ce avea să se întâmple și a vorbit despre o eventuală sarcină care ar putea apărea. Noul an a venit cu vestea cea mare pentru toți urmăritorii.

Dacă Dumnezeu consideră că în viața noastră mai trebuie să vină un copil, ni-l dorim și să fie sănătos. El își dorește sigur. Rita zicea că da, dar un frățior .”, a declarat Laura Cosoi. 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Miracolul vieții!” Laura Cosoi este însărcinată pentru a patra oară! Anunțul făcut de vedetă chiar de ziua sa de naștere, la scurt timp după ce mama sa a părăsit această lume

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies