Laura Cosoi, mămică pentru a treia oară? Vedeta se simte pregătită pentru acest pas

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, vor să devină părinți pentru a treia oară!
Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, vor să devină părinți pentru a treia oară!

Familia Laurei Cosoi s-a mărit recent, iar vedeta și-a făcut deja planurile pentru viitor! Se pare că blondina este mai mult decât pregătită pentru a deveni mămică a treia oară!

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, sunt căsătoriți din 2015 și amândoi trăiesc o poveste de dragoste perfectă, mai ales că au și doi copii minunați. Rita, prima lor fetiță, a venit pe lume acum cinci ani, iar anul trecut în vară a apărut și cel de-al doilea copil, tot o fetiță pe care au numit-o Vera. 

Frumoasa actriță a mărturisit de curând că se simte împlinită în totalitate când vine vorba de familie, iar acest lucru se datorează și soțului ei care îi este mereu alături.

De asemenea, aceasta a vorbit și despre felul în care sunt împărțite sarcinile în familia ei și, bineînțeles, despre cât de mult se implică soțul ei în creșterea celor mici. 

Citeste si: Maria Lungu de la Puterea dragostei l-a uitat definitiv pe Marinescu! Cu cine vorbește acum blondina

Rita și Vera, fetițele Laurei Cosoi.
Rita și Vera, fetițele Laurei Cosoi.[Sursa foto: Instagram]

„Soțul care stă acasă cu copiii nu este bonă, este tată.

Bona e altceva. El e tată. Și-a dorit copiii, îi iubește. Cosmin e un tată foarte implicat dintotdeauna. Dimineața să vezi ce maraton e la noi în casă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Avem două băi, dar nu ne ajung. Rita are 3 ani și merge la grădiniță de două săptămâni, iar Vera are 1 an și merge la creșă.

Plec în turneu câte două zile sau trei pe săptămână și doar în anumite zile dorm peste noapte acolo.”,  a declarat Laura Cosoi, în cadrul unei emisiuni.

Citeste si: Lidia Buble a confirmat relația cu actorul Harlys Becerra! Artista este mai fericită ca niciodată: „Mi-a pus Dumnezeu mâna în cap”

Laura Cosoi vrea un al treilea copil! Să fie un băiețel sau o fetiță?

Frumoasa actriță și soțul ei se simt fericiți de când au apărut cele două micuțe în viața lor, astfel că dorința de a mai avea încă un copil vine extrem de natural în relația lor. Se pare că Laura Cosoi are mari planuri de viitor și își dorește foarte mult ca familia ei să se mărească, acum că fetițele ei sunt plecate la grădiniță de dimineață și până seara, iar casa rămâne aproape goală.

„La un moment dat, îi ziceam lui Cosmin: «Măi, dar noi ne mai dorim un copil în tot haosul ăsta?». Noi simțim că ar mai intra un pui mic, știi? Pentru că au plecat fetele, la grădiniță, la creșă… E casa goală” , a mai spus Laura Cosoi.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Meda de la Puterea dragostei a pierdut sarcina! Primele declarații făcute de tânără: „Fac eforturi să uit...”

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, vor să devină părinți pentru a treia oară!
Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, vor să devină părinți pentru a treia oară![Sursa foto: Instagram]

Laura recunoaște că relația cu Cosmin, tatăl celor două fetițe, a venit la timpul potrivit, atunci când cei doi erau destul de maturi pentru a avea o căsnicie asumată. Până la momentul în care s-au hotărât să își oficializeze relația, cei doi au trecut prin mai multe momente în care credeau că nu vor avea șanse împreună, asta pentru că și Laura, dar și Cosmin se aflau deja în alte

relații.

„Înainte, când eram doar prieteni, nu prezenta datele astea. (râde) Ne știm din 2003, iar relaţia noastră a început în 2012, însă de câte ori ne vedeam înainte de a fi împreună, mi se părea un Don Juan și ne povesteam toate lucrurile. Dar niciodată nu a făcut vreo mişcare greşită, care să mă facă să cred că are alte intenţii. Era prudent şi asta mi-a plăcut. Păstra distanţa necesară şi nu întrecea limita, lucru care îmi dădea mie un confort. Însă, ani mai târziu, mi-a spus că nu se putea apropia mai mult de mine pentru că lui i se părea că era nestatornic şi eu prezentam toate datele unei femei cu care putea să aibă o familie şi nu era pregătit. Eu aveam o relaţie stabilă, mereu eram, de fapt, într-o relaţie şi el era într-o relaţie, şi riscam să stricăm o prietenie pentru care niciunul dintre noi nu era, atunci, pregătit”, povestește Laura Cosoi. 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Actrița pakistaneză Ghana Ali va deveni mămică pentru prima dată! Vedeta a postat o fotografie cu burtica de gravidă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies