NOUTATE: Laura Giurcanu, cu lacrimi în ochi după despărțirea de Cesar Bitlan: „A fost cel mai urât tip de înșelat”

laura giurcanu s-a despartit
Laura Giurcanu, înșelată de Cesar Bitlan!

Laura Giurcanu și iubitul ei s-au despărțit după doi ani de logodnă! Vestea a fost dată pe Instagram chiar de îndrăgita vloggeriță!

Laura Giurcanu este una dintre cele mai cunoscute personalități din mediul online, aceasta reușind de-a lungul timpului să strângă o comunitate impresionantă de oameni atât pe Instagram, cât și pe YouTube. Relația sa cu publicul este foarte strânsă fiindcă niciodată nu ratează ocazia de a le povesti urmăritorilor fragmente din viața ei personală. 

Vloggerița și iubitul ei, Cesar Bitlan, s-au logodit în anul 2019, iar momentul anunțului a fost o mare surpriză pentru toată lumea la acel moment.

Cei doi au trăit momente unice împreună și păreau mai fericiți ca niciodată, dat fiind faptul că amândoi au dovedit cu fiecare ocazie că au o relație perfectă, dar se pare că aparențele înșală și în cazul lor. În urmă cu puțin timp, pe contul său de socializare, cunoscutul model le-a spus fanilor că relația ei cu Cesar s-a terminat definitiv, menționând chiar și de la ce ar fi pornit totul, dar și cum se simte la momentul actual.

Citeste si: Adriana de la Puterea dragostei și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat! Cu cine s-a afișat fosta concurentă

laura giurcanu si cezar despartire
Laura Giurcanu, înșelată de Cesar Bitlan![Sursa foto: Instagram]

Laura Giurcanu, înșelată de iubitul ei: „Am văzut o poză explicită”

Cu lacrimi în ochi și vizibil extrem de afectată,   influencerița a povestit cu lux de amănunte motivul pentru care ea și Cesar au pus capăt relației.

După cum a confirmat chiar ea, lucrurile nu mai mergeau de ceva timp, însă mărturisește că nu s-a așteptat o secundă la ceea ce urma să îi facă tânărul.

În timp ce ea se afla în camera de hotel, iubitul ei o înșela la nici măcar 10 metri de ea, fără să vrea să se ferească, iar lucrul cel mai dureros a fost că Laura   a văzut chiar și o fotografie, devenită ulterior virală, cu acesta alături de o altă domnișoară.

După tot acest episod, vloggerița spune că s-a simțit pur și simplu distrusă de durere și a ales să povestească totul pe internet pentru că își dorește ca internauții să afle de la ea întreaga poveste.  

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Larisa Udilă își dorește a doua sarcină? Ce planuri de viitor are proaspăta mămică

Laura Giurcanu, cu lacrimi în ochi după ce a fost înșelată de Cesar Bitlan!
Laura Giurcanu, cu lacrimi în ochi după ce a fost înșelată de Cesar Bitlan![Sursa foto: Instagram]

„Relația mea cu fostul meu prieten avea dificultățile ei și multe goluri, pe care noi n-am știut să le umplem și să manageriem diferențele dintre noi.

Dar aceasta relație care ajunsese să fie toxică și aparent greu de gestionat...de acolo s-a ajuns la înșelat și a fost cel mai urât tip de înșelat, a fost în public și ăsta e singurul motiv pentru care aș adresa asta vreodată.

Oameni au și văzut treaba asta, așa am și aflat. Am văzut o poză explicită, o poză care mi-a frânt inima, care circulă liberă pe internet și va rămâne. Voiam eu sa vorbesc despre asta înainte de a devenit un subiect de bârfă. Nu spun că am fost perfectă sau că relația noastră a fost perfect, dar cum aleg unii oameni să încheie niște lucruri e o oglindă directă către sufletul lor.

Citeste si: Deea Codrea se confruntă cu mari probleme înainte de naștere: „Dureri cu plânsete”

Citește și: Cine este actorul care îi dă viață lui Yaman, protagonistul din „Inimă rebelă”. Acesta a câștigat inimile telespectatorilor în serialul „Totul pentru familia mea”- kanald.ro

Citește și: Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor- stirilekanald.ro

Sunt super recunoscătoare pentru multe chestii pe care le-am trăit în relația asta, inclusiv despre cele rele. Felul în care s-a terminat a fost pentru mine neașteptat, greu, sfâșietor, inimaginabil de dureros și mi-a frânt inima. E foarte ok să vorbesc despre asta. Am făcut multe greșeli, m-am comportat super nepotrivit în multe momente și am înțeles foarte multe lucruri despre mine și voi înțelege multe. 

Dar cum s-a încheiat totul nu are nicio legătură cu mine. Indiferent că un bărbat e exasperat și nu-și mai suportă iubita... te desparți, îți iei la revedere și faci ce vrei după. Când zic că te desparți, te desparți ca și celălalt să știe că te-ai despărțit. Eu eram în orașul în care s-a întâmplat chestia asta. Eu venisem să suțin ce se întampla acolo pentru el. Eram în camera de hotel în momentul în care chestia aia se întâmpla la 10 metri de mine. Asta a făcut cu totul mult mai dureros. La ce s-a ajuns e o mizerie din care nu meritam să fac parte și iata-mă fix în mijlocul ei” , a spus Laura Giurcanu pe rețelele de socializare. 

 

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Andreea Ibacka a născut! Frumoasa actriță și soțul ei, Cabral Ibacka, au devenit părinți pentru a doua oară

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Drama neștiută a lui Tily Niculae! Fiica sa a suferit un accident vascular cerebral la 12 ani: ”A căzut în cadă”

Cristian Marinescu se întoarce la Puterea dragostei? Fanii lui abia aşteaptă să-l vadă, din nou, în casă

Patrick îi face ochi dulci noii concurente! „E o fată frumoasă...”. Aflați cum va reacționa Bianca Giurcă într-o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, miercuri, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies